Connect with us

SHOWBIZZ

Monica Geuze compleet gesloopt door volgers door deze foto

Monica Geuze kreeg na haar relatie met Lil Kleine een relatie met voetballer Lars Veldwijk. Op 12 juli 2018 beviel Geuze van een dochter. de voetballer had al een zoon uit een eerdere relatie.

Op 15 november 2019 maakt het stel bekend dat ze uit elkaar zijn. Van de week werd de brunette gespot met een nieuw vriend, aldus verschillende media. Ze werd door veel volgers uitgemaakt voor ‘kech’ (zoek maar even op als je niet weet wat dat betekent, niet zo lief).

Dit was omdat ze vonden dat ze té snel over ging op een andere gast. Nu reageert de vlogster op alle geruchten en scheldpartijen.

Monica Geuze reageert op ophef
Ze schrijft: “Lieve mensen/sensatiezoekers en azijnzeikerds, dit is Barry en Barry is EEN vriend van mij, niet MIJN nieuwe vriend dus geen #bringlarsback #kech en andere ongein meer gewenst, kusjessss.”

Lees verder

SHOWBIZZ

Deze bloemen passen het beste bij jouw sterrenbeeld:

Als je voor een vriendin, buurvrouw of kennis eens een bloemetje wil halen: vanaf nu weet je welke bloemen je het beste kunt kopen.

Tenminste, zolang je maar weet wanneer iemand jarig is. Want op basis van iemands sterrenbeeld blijk je een hoop te kunnen zeggen over welke bloemen iemand graag in huis heeft staan.

Ram (21 maart – 19 april)
Rammen zijn spontaan, direct en durven veel. Ze zijn daarom graag onafhankelijk. Bij de Ram passen distels en de kamperfoelie goed. Een beetje prikkelbare planten en bloemen – daar houdt de Ram van. Zo kun je een Ram ook erg blij maken met een bos rode rozen. Of tulpen, altijd goed. Maar met een vers geplukt bosje distels maak je een ram het meest blij. Liefst in vurige kleuren: rood of paars.

Stier (20 april – 20 mei)
De Stier heeft een persoonlijkheid die wordt gekenmerkt door daadkracht en vastberadenheid. Ze weten wat ze willen in het leven en zijn echte levensgenieters. Met een bos vingerhoedskruid maak je een Stier gelukkig. Ook kun je gaan voor klaprozen en rozen. Denk qua kleuren aan groen of rood-oranje. Voor klaprozen geldt natuurlijk dat je ze niet kunt plukken (dan gaan ze dood), dus zaadjes in een zakje zijn de oplossing voor Stieren met een tuin.

Tweeling (21 mei – 20 juni)
Tweelingen verbergen vaak hun emoties achter woorden. Maar dat neemt niet weg dat ze een bloemetje niet kunnen waarderen, dat doen ze meer in stilte. Ga je voor de Tweeling iets kopen? Denk dan aan een simpel bosje lavendel of een grote, sierlijke bos lelies. Deze bloemen passen het beste bij dit sterrenbeeld. Zomerse, blije bloemen, het liefst geel, lila of anders frisgroen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)
Kreeften zijn doorgaans gevoelige mensen die heel zorgzaam zijn. Ze zetten zichzelf niet graag op nummer 1. Dat verdient toch juist een bosje? Kreeften houden van alle witte bloemen. Frisse bossen bloemen met veel wit en groen, dus liever geen gekke kleuren in het boeket. Geen wit? Ga dan voor oranje-geel.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)
De Leeuw is een krachtig teken in de astrologie: het zijn vaak trotse mensen met veel zelfvertrouwen en zelfkennis. Bijpassende bloemen zijn zonnebloemen: groots en opvallend. Goudsbloem is een ander mooi alternatief: want ja, de kleur goud (nou ja, tegen oranje aan..), die doet het altijd goed bij deze kanjer. Leeuwen houden van warme kleuren als geel en oranje.

Maagd (23 augustus – 22 september)
De maagd is efficiënt en perfectionistisch. Simpele bloemen zijn juist goed. Ze houden van kleine, subtiele boeketjes met schattige bloemetjes. Denk bijvoorbeeld aan de boterbloem of madeliefjes. Qua kleuren kun je gaan voor violet, wit of geel-groen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)
Weegschalen kenmerken zich doordat ze altijd een behoefte hebben aan liefde en aandacht. Door de besluiteloosheid kan de Weegschaal zichzelf nog weleens in de nesten werken. Want keuzes maken: dat is altijd lastig. Daarom kun jij maar beter een bloemetje uitkiezen, toch? Denk bij de Weegschaal aan hyacinten, rozen of wilde veldboeketten in een kleurige mix. Hoe meer er gemixt is, hoe minder keuze er gemaakt hoeft te worden, immers. Als je toch 1 kleur zoekt voor dit sterrenbeeld: ga voor lichtblauw of zachtroze.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)
De Schorpioen is vaak heel intuïtief en kiest al gauw voor de lust. Ook zijn ze emotioneel en gepassioneerd. Daar passen eigenlijk alle rode bloemen wel bij. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan rozen, maar ook aan geraniums of donkere pioenrozen. Geen rood? Dan mag blauw ook.

Boogschutter (22 november – 21 december)
Boogschutters zijn vaak avontuurlijk en impulsief. Ook zijn ze enthousiast en joviaal. Bij de Boogschutter passen anjers goed. In alle kleuren – welke maakt niet zoveel uit, als het maar een lekkere flinke bos is. Een andere optie is een potje met krokussen. De kleur blauw past het beste bij de Boogschutter.

Steenbok (22 december – 20 januari)
Steenbokken zijn vaak ambitieus, standvastig, betrouwbaar, voorzichtig en stipt. Ze houden van orde. Viooltjes zijn zeker geliefd. Als ze maar lekker geordend in een pot staan of netjes in het tuintje zijn gesorteerd. Want van rommel houdt de Steenbok beslist niet. Een alternatief is jasmijn – ook zeker weten een hit. Ga voor donkere kleuren als blauw-paars.

Waterman (21 januari – 19 februari)
Watermannen geloven graag in het onmogelijke, zijn creatief en vinden vrienden erg belangrijk. Ze zijn dol op de orchidee. Een grappig alternatief is een aloëveraplantje. Favoriete kleuren: zachtroze en violet of paars.

Vissen (20 februari – 20 maart)
Vissen zijn praktisch ingesteld en zijn vaak meegaande mensen, die zichzelf weleens wegcijferen. Ze leven zich graag in de ander in. Ze houden ook van orde. Daarom is een bosje nepbloemen geen slecht idee voor de Vis: wel zo praktisch, bloemen die nooit verwelken. Dan genieten ze buiten wel van echte bloemen, zoals hun favoriet: bloesem. Qua kleuren zit je altijd goed met roze en violet. Ook waterlelies vinden de Vissen prachtig. Toch iets met water, hè?

Bron: The Flower Expert, Libelle Beeld: iStock

Lees verder

SHOWBIZZ

Iris (80) zegt dat toyboy liefje Mohamed (35) niet uit is op haar geld.

Ware liefde kent geen grenzen.

Een 80-jarige vrouw onthulde dat ze zich ‘als een maagd voelde’ toen ze voor het eerst intiem was met haar Egyptische vriendje (35). De romance van Iris Jones met Mohamed Irbriham begon als veel moderne relaties: in de virtuele wereld van Facebook.

De vonk sprong snel over en binnen de twee weken verklaarde Mohamed zijn liefde voor de gepensioneerde schoonmaakster uit Somerset, die 45 jaar ouder is dan hem. In november vloog Iris naar Cairo om de kwaliteitsinspecteur te ontmoeten en viel meteen in zijn armen.

Iris zei dat haar ex-echtgenoot haar frigide noemde, maar ze werd al intiem met Mohamed enkele uren nadat ze hem voor het eerst persoonlijk ontmoet had.

Daarover zei Iris: “Het was ongelofelijk. Ik voelde me terug als een maagd. Het was niet gemakkelijk, maar het was erg liefdevol en romantisch.”

Het koppel wilde meteen trouwen in Cairo, maar de Britse ambassade zei dat ze eerst haar scheidingspapieren en certificaat van haar ongehuwde staat moest voorleggen om te bewijzen dat ze opnieuw mocht trouwen.

Nu is Iris aan het sparen om terug te keren naar Egypte om met Mohamed te trouwen. Helaas voor Mohamed verloor hij zijn baan omdat hij vrijaf had genomen om meer tijd met Iris te kunnen doorbrengen.

Hij zei dat hij helemaal niet uit is op het geld van Iris, die leeft van een pensioentje van 240 euro per week.

Mohamed vertelde: “Op liefde staat geen leeftijd en kent geen grenzen. Het klikte meteen goed tussen Iris en mij en we voelen tederheid. Ik geef niet om de mening van anderen, alleen dat we ons goed voelen bij elkaar.”

Iris voegde er nog aan toe: “Als hij met me trouwt voor het geld, zal hij zwaar teleurgesteld zijn want ik leef van een pensioentje.”

Lees verder

SHOWBIZZ

Zomerse vakantiekiekjes van Geraldine Kemper zijn niet mis:

Geraldine Kemper is toch wel een van de meest begeerde vrouwen die we ooit op de Nederlandse televisie hebben gehad.

Wanneer je niet genoeg kunt krijgen van Geraldine op je tv, dan kun je altijd nog even rondneuzen op internet. Op Instagram is ze namelijk ook vrij actief. En we kunnen zeggen dat ze niet vies is van zo nu en dan een gewaagd kiekje. En ook deze mag er weer wezen.

Geraldine in gewaagd jurkje
“Vakantie doet goed☺️ Vrienden, zon, strand, bier. Heerlijk! 🌴🌴🌴” Schrijft de presentatrice bij haar bericht. En het doet ons ook erg goed dat ze op vakantie is moeten we zeggen:

View this post on Instagram

Week doormidden ❤️ 📸 @nandahagenaars

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

View this post on Instagram

Hunenplak, Terschelling 2019.

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

Beeld: Instagram

Lees verder

Trending