Connect with us

VIDEO

Man tijdens voetbalwedstrijd live op televisie zoenend betrapt met minnares.

Onder de ogen van miljoenen mensen betrapt worden met je minnares is vast niet zo prettig. Dat is precies wat een Ecuadoriaanse voetbalfan overkwam toen de zogenaamde ‘kiss cam’ op hem en zijn minnares inzoomde toen ze elkaar innig aan het zoenen waren. De reactie van de man wanneer hij beseft dat hij er gloeiend bij is, spreekt boekdelen. Het fragment ging ondertussen viraal en nu doet de Zuid-Amerikaan er alles aan om zijn liefje terug te krijgen.

Het tafereel deed zich afgelopen weekend voor in het Estadio Munumental Isidro Romero Carbo, waar thuisploeg SC Barcelona de Guayaquil het opnam tegen Delfín uit Manta. Na de wedstrijd ging niet zozeer het partijtje voetbal over de tongen, maar vooral het moment waarop de man zoenend betrapt werd. Toen het koppeltje doorhad dat ze in beeld waren, trok de man snel zijn hand terug en deden alsof ze elkaar niet kenden.

Social mediagebruikers wisten al snel te achterhalen dat de man volgens zijn Facebookstatus een relatie had met een andere vrouw. Een dag na het beschamende moment, maakte de man genaamd Deyvi Andrade zich bekend. Hij heeft ontzettend veel spijt van zijn slippertje en wil absoluut zijn liefje terug.

In een Facebookbericht schreef hij: “Er circuleren zo veel video’s van vreemdgaande vrouwen, maar zij worden niet zo aan de schandpaal genageld als ik. Iedereen maakt fouten die we ook weer willen rechtzetten.”

De overspelige man richt zich ook tot zijn bedrogen partner: “Het spijt me echt en daarom sta ik nu op om een reactie te geven op deze onzin, zodat ik je kan vragen om mij te vergeven. Ik ben in de war, maar ik wil je terug.”

Lees verder

VIDEO

Kroegbaas Jolke heeft boodschap voor sukkels die meedoen aan Dry January

Kroegbaas Jolke uit Friesland is geen onbekende voor ons, want regelmatig krijgen we video’s binnen dat er weer iemand een zwarte plek op de vloer heeft gemaakt in zijn kroeg.

Maar nu er veel mensen meedoen aan de zogenaamde Dry January, een maandje niet drinken, is Man bijt Hond ook langs geweest in Friesland om Jolke eens te vragen wat hij van deze actie vindt.

Jolke heeft een duidelijke boodschap!
En natuurlijk is Jolke daar vrij duidelijk over. Stiekem wat drinken en anders gewoon een maandje uitstellen. Totdat het weer december is. Geniale vent!

Lees verder

VIDEO

Dieven proberen oude man te beroven, maar weten niet dat hij voormalig professioneel bokser is.

We hebben geen greintje medeleven met dieven. Het is nooit een oplossing om spullen van anderen te stelen. Maar wanneer iemand van oudere mensen steelt, worden we echt boos. Wie steelt er nu van een bejaarde persoon die zich niet kan verdedigen?

Die algemene afkeuring is ook de reden waarom meer dan 400.000 mensen de onderstaande video zagen van twee dronkaards die ’s nachts een bejaarde man proberen te beroven. Wat er dan gebeurt, is best bevredigend.

Volgens Exomatrix TV probeerde ze deze oude Russische man te beroven. Maar dat zou veel moeilijker blijken dan gedacht.

Ze wisten niet dat deze kleine en weerloos uitziende man in werkelijkheid een gepensioneerd bokser was. Daarom kon de man op de gepaste manier reageren en het verhaal eindigt zoals je denkt!

De bejaarde man was zijn kunstjes nog niet verleerd! Op amper enkele seconden tijd zet hij de situatie letterlijk naar zijn hand!

Wat ons betreft, kregen deze boeven hun verdiende loon.

Lees verder

VIDEO

Chateau Meiland-Nadège onherkenbaar dus na transformatie!

We kennen allemaal de huishoudster uit het Chateau Meiland van de televisie. Ook raakte we onlangs bekend met het heftige verhaal van de Franse madame. Martien heeft hier meer over duidelijk gemaakt. Hij vertelt: “Nadège heeft een heel verhaal hoe zij hier opgevoed is in Frankrijk. Zij is uit de baarmoeder gekomen en toen zei haar moeder: ‘die moet ik niet’. Dus toen is zij opgevoed bij haar opa en oma, maar die zijn inmiddels dood dus ze heeft helemaal geen familie en hooguit twee tot drie kennissen in de stad”.

hateau Meiland-Nadège heeft een kappertje gepakt
De huishoudster zit dus wel goed bij de Nederlandse familie in dat grote Franse kasteel. Onlangs is ze naar de kapper gegaan. Ongeveer op dezelfde dag dat Maxime met een nieuw kapsel op Instagram verscheen. Misschien zijn ze wel saampjes voor een make-over gegaan:

Lees verder

Trending