Connect with us

VIDEO

Kroegbaas Jolke heeft boodschap voor sukkels die meedoen aan Dry January

Kroegbaas Jolke uit Friesland is geen onbekende voor ons, want regelmatig krijgen we video’s binnen dat er weer iemand een zwarte plek op de vloer heeft gemaakt in zijn kroeg.

Maar nu er veel mensen meedoen aan de zogenaamde Dry January, een maandje niet drinken, is Man bijt Hond ook langs geweest in Friesland om Jolke eens te vragen wat hij van deze actie vindt.

Jolke heeft een duidelijke boodschap!
En natuurlijk is Jolke daar vrij duidelijk over. Stiekem wat drinken en anders gewoon een maandje uitstellen. Totdat het weer december is. Geniale vent!

Lees verder

VIDEO

Dieven proberen oude man te beroven, maar weten niet dat hij voormalig professioneel bokser is.

We hebben geen greintje medeleven met dieven. Het is nooit een oplossing om spullen van anderen te stelen. Maar wanneer iemand van oudere mensen steelt, worden we echt boos. Wie steelt er nu van een bejaarde persoon die zich niet kan verdedigen?

Die algemene afkeuring is ook de reden waarom meer dan 400.000 mensen de onderstaande video zagen van twee dronkaards die ’s nachts een bejaarde man proberen te beroven. Wat er dan gebeurt, is best bevredigend.

Volgens Exomatrix TV probeerde ze deze oude Russische man te beroven. Maar dat zou veel moeilijker blijken dan gedacht.

Ze wisten niet dat deze kleine en weerloos uitziende man in werkelijkheid een gepensioneerd bokser was. Daarom kon de man op de gepaste manier reageren en het verhaal eindigt zoals je denkt!

De bejaarde man was zijn kunstjes nog niet verleerd! Op amper enkele seconden tijd zet hij de situatie letterlijk naar zijn hand!

Wat ons betreft, kregen deze boeven hun verdiende loon.

Lees verder

VIDEO

Chateau Meiland-Nadège onherkenbaar dus na transformatie!

We kennen allemaal de huishoudster uit het Chateau Meiland van de televisie. Ook raakte we onlangs bekend met het heftige verhaal van de Franse madame. Martien heeft hier meer over duidelijk gemaakt. Hij vertelt: “Nadège heeft een heel verhaal hoe zij hier opgevoed is in Frankrijk. Zij is uit de baarmoeder gekomen en toen zei haar moeder: ‘die moet ik niet’. Dus toen is zij opgevoed bij haar opa en oma, maar die zijn inmiddels dood dus ze heeft helemaal geen familie en hooguit twee tot drie kennissen in de stad”.

hateau Meiland-Nadège heeft een kappertje gepakt
De huishoudster zit dus wel goed bij de Nederlandse familie in dat grote Franse kasteel. Onlangs is ze naar de kapper gegaan. Ongeveer op dezelfde dag dat Maxime met een nieuw kapsel op Instagram verscheen. Misschien zijn ze wel saampjes voor een make-over gegaan:

Lees verder

VIDEO

Emma Wortelboer kraakt Dionne Stax keihard af:

Dionne Stax heeft een hoop kritiek te verduren gekregen na de presentatie van Het Televizier Ring Gala. Ze zou veel te stijfjes en netjes aan het presenteren zijn. Dat mensen haar niet willen zien als presentatrice voor het Eurovisie Songfestival moeten ze natuurlijk zelf weten, wij denken dat ze daar meer dan geschikt voor is.

Tijdens DWDD gisteren was Emma Wortelboer aanwezig. Juist, dat meisje die als een gek liep te schreeuwen en te janken bij de bekendmaking van de winnaar. En juist Emma heeft wat te zeggen over de voormalige presentatrice van RTL.

Dionne Stax afgekraakt door Emma Wortelboer
Van Nieuwkerk brengt het onderwerp op Dionne Stax. “Dionne Stax lijkt mij toch ook prima?” geeft hij aan.

Hierop antwoord Emma Wortelboer “Wat, heb je het Televizier-gala gezien?“. Dat schoot bij vrij veel kijkers in het verkeerde keelgat aangezien Emma wel de laatste is die iemand óóit nog bij het Eurovisie Songfestival zou willen zien.

Lees verder

Trending