Droge handen: met dit simpele huismiddel ben je er zo vanaf! – ViralTrend
Connect with us

gezondheid

Droge handen: met dit simpele huismiddel ben je er zo vanaf!

In deze tijd is het belangrijk om je handen extra vaak en goed te wassen. Maar krijg jij hierdoor ook zo’n last van droge en gebarsten handen? Nu we vaker onze handen wassen, kan het gebeuren dat ze droog, rood en jeukerig aanvoelen en dat er kleine kloofjes ontstaan. Gelukkig heb je de oplossing hiervoor gewoon al in de keuken staan!

Handen wassen

Het is belangrijker dan ooit om je handen goed te wassen om jezelf en anderen te beschermen. We zijn goed bezig wanneer we onze handen minimaal een minuut wassen. Veel mensen wassen hun handen echter wel aan de binnenkant, maar het is juist belangrijk om ook goed tussen je vingers, handrug, en je polsen te wassen. Goed om te weten: of je nu goedkope of dure zeep gebruikt, volgens experts is het resultaat precies hetzelfde als je je handen maar lang genoeg wast! Maar door het vele wassen krijgen we allemaal last van vervelende droge handen. Gelukkig hebben wij de oplossing voor je! Op de volgende pagina lees je hoe met een simpel huismiddeltje van je droge handen afkomt!

Pagina's: 1 2

Advertentie
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gezondheid

Wil je buikvet verminderen? Deze oefeningen werken echt en kosten geen tijd!

Snel en gemakkelijk buikvet verliezen

We willen allemaal wel wat buikvet verliezen. Toch is dat nog knap lastig door alle shakes en zelfbenoemde voedingsdeskundigen die resultaat beloven. Gelukkig werken deze simpele oefeningen echt! Je hebt er helemaal niets voor nodig en je kunt het super gemakkelijk thuis doen. Het kost maar 7 minuutjes tijd en je kunt tot wel 5 centimeter buikvet in een week verliezen!

Je hoeft niet naar de sportschool

Niet iedereen is er voor gemaakt om drie keer per week in de sportschool te staan of een rondje te gaan rennen. Dit kan soms heel veel moeite kosten en is voor sommige mensen een vervelende drempel. We houden ons liever bezig met een andere hobby, in plaats van te zweten op een loopband en ons bekeken te voelen in de sportschool. Gelukkig kan je deze oefeningen om buikvet te verbranden gewoon lekker thuis doen; je hoeft de deur niet uit en hebt toch in 7 minuten het gewenste resultaat! Lees snel verder op de volgende pagina voor de oefeningen.

Doorgaan met lezen

gezondheid

Met deze tips word je nooit meer gestoken door muggen

Word jij ook vaak lek gestoken door muggen? Al die jeukende muggenbulten zijn echt geen pretje en kunnen soms behoorlijk pijnlijk zijn. Ze zijn vooral heel vervelend als ze naast je oor zoemen terwijl je net lekker in bed ligt. Gelukkig zijn er natuurlijke supermiddeltjes waardoor je niet meer word gestoken! Waarschijnlijk heb je een van deze simpele oplossingen gewoon al in huis. 

Hoe hou je die vervelende beestjes nou buiten de deur? Het is een van de meest gestelde vragen tijdens de zomermaanden. Wist je bijvoorbeeld dat de bekende citronella-kaars helemaal niet helpt? Ook maakt het eigenlijk helemaal niet uit om het licht aan te laten in de kamer. Maar hoe kan het dan dat ze jou altijd te pakken nemen en je partner niet één keer steken? Dit komt simpelweg door de combinatie van je bloedgroep, lichaamsgeur, temperatuur, parfum en zelfs alcoholgebruik! Neem je op een zomerse avond graag een biertje of wijntje? Dan is de kans groot dat jij het slachtoffer wordt. Gelukkig kan je er super gemakkelijk iets tegen doen!

Lees snel verder op de volgende pagina hoe jij muggen super gemakkelijk buiten de deur kunt houden!

Doorgaan met lezen

gezondheid

De brandweer waarschuwt: laat nooit een flesje water in de auto liggen!

We doen het allemaal wel eens, een flesje water in onze auto achterlaten. Het lijkt zo onschuldig, maar dit kan heel gevaarlijk zijn. De brandweer waarschuwt mensen om absoluut geen flesje water in je auto te laten liggen. Het klinkt misschien gek, maar het kan levensgevaarlijk zijn! 

Waarschuwing

Flesjes water zijn van die items die overal rondslingeren, vaak ook nog eens half gevuld. Ook in de auto vind je ze regelmatig terug. De Nederlandse brandweer waarschuwt massaal voor dit gevaar. We nemen allemaal wel eens eten en drinken mee in de auto. Vaak laat je een flesje water in de auto liggen zodra je deze gaat parkeren. Het lijkt zo onschuldig: een flesje water lekker laten liggen als jij je auto uitstapt. Toch kun je het beter niet doen. Wist jij namelijk dat dit levensgevaarlijk kan zijn?

Lees snel verder op de volgende pagina om te zien wat er gebeurd als je een flesje water in je auto laat liggen!

Doorgaan met lezen

Trending