Dit is waarom je een altijd een teentje knoflook onder je kussen zou moeten leggen! – ViralTrend
Connect with us

gezondheid

Dit is waarom je een altijd een teentje knoflook onder je kussen zou moeten leggen!

Wat gebeurt er als je knoflook onder je kussen legt?

Knoflook gebruiken we allemaal wel eens voor het koken. Het is een goede smaakmaker voor verschillende gerechten. Maar wist jij dat knoflook ook heel goed is voor je gezondheid? Knoflook is dus niet alleen een eeuwenoud voedingsmiddel dat gebruikt wordt om voedsel smaak te geven. Het zit vol met essentiële voedingsstoffen die een genezende werking hebben! Knoflook heeft daardoor heel veel voordelen voor je gezondheid. Je kunt het in plaats van koken, veel beter onder je kussen leggen!

Wat gebeurt er als je knoflook onder je kussen legt?

Door een teentje knoflook onder je kussen te leggen zul je veel beter slapen! De zwavelhoudende stoffen in combinatie met de aroma’s, die voorzichtig door je kussen heen komen, zorgen voor een kalmerend effect waardoor je heerlijk ontspannen in slaap zult vallen. Daarmee kan het een uitstekend middel zijn tegen slaapproblemen. Door het zinkgehalte schijn je daarnaast een gevoel van veiligheid te krijgen. En daarbij heeft het ook een positief effect op je lichamelijke prestaties, omdat het helpt je energie opnieuw op te laden voor de volgende dag. Probeer het zelf maar eens uit! En geen zorgen, je zult de volgende dag echt niet naar knoflook ruiken. Lees verder op de volgende pagina!

Pagina's: 1 2

Advertentie

gezondheid

Wil je buikvet verminderen? Deze oefeningen werken echt en kosten geen tijd!

Snel en gemakkelijk buikvet verliezen

We willen allemaal wel wat buikvet verliezen. Toch is dat nog knap lastig door alle shakes en zelfbenoemde voedingsdeskundigen die resultaat beloven. Gelukkig werken deze simpele oefeningen echt! Je hebt er helemaal niets voor nodig en je kunt het super gemakkelijk thuis doen. Het kost maar 7 minuutjes tijd en je kunt tot wel 5 centimeter buikvet in een week verliezen!

Je hoeft niet naar de sportschool

Niet iedereen is er voor gemaakt om drie keer per week in de sportschool te staan of een rondje te gaan rennen. Dit kan soms heel veel moeite kosten en is voor sommige mensen een vervelende drempel. We houden ons liever bezig met een andere hobby, in plaats van te zweten op een loopband en ons bekeken te voelen in de sportschool. Gelukkig kan je deze oefeningen om buikvet te verbranden gewoon lekker thuis doen; je hoeft de deur niet uit en hebt toch in 7 minuten het gewenste resultaat! Lees snel verder op de volgende pagina voor de oefeningen.

Doorgaan met lezen

gezondheid

Met deze tips word je nooit meer gestoken door muggen

Word jij ook vaak lek gestoken door muggen? Al die jeukende muggenbulten zijn echt geen pretje en kunnen soms behoorlijk pijnlijk zijn. Ze zijn vooral heel vervelend als ze naast je oor zoemen terwijl je net lekker in bed ligt. Gelukkig zijn er natuurlijke supermiddeltjes waardoor je niet meer word gestoken! Waarschijnlijk heb je een van deze simpele oplossingen gewoon al in huis. 

Hoe hou je die vervelende beestjes nou buiten de deur? Het is een van de meest gestelde vragen tijdens de zomermaanden. Wist je bijvoorbeeld dat de bekende citronella-kaars helemaal niet helpt? Ook maakt het eigenlijk helemaal niet uit om het licht aan te laten in de kamer. Maar hoe kan het dan dat ze jou altijd te pakken nemen en je partner niet één keer steken? Dit komt simpelweg door de combinatie van je bloedgroep, lichaamsgeur, temperatuur, parfum en zelfs alcoholgebruik! Neem je op een zomerse avond graag een biertje of wijntje? Dan is de kans groot dat jij het slachtoffer wordt. Gelukkig kan je er super gemakkelijk iets tegen doen!

Lees snel verder op de volgende pagina hoe jij muggen super gemakkelijk buiten de deur kunt houden!

Doorgaan met lezen

gezondheid

De brandweer waarschuwt: laat nooit een flesje water in de auto liggen!

We doen het allemaal wel eens, een flesje water in onze auto achterlaten. Het lijkt zo onschuldig, maar dit kan heel gevaarlijk zijn. De brandweer waarschuwt mensen om absoluut geen flesje water in je auto te laten liggen. Het klinkt misschien gek, maar het kan levensgevaarlijk zijn! 

Waarschuwing

Flesjes water zijn van die items die overal rondslingeren, vaak ook nog eens half gevuld. Ook in de auto vind je ze regelmatig terug. De Nederlandse brandweer waarschuwt massaal voor dit gevaar. We nemen allemaal wel eens eten en drinken mee in de auto. Vaak laat je een flesje water in de auto liggen zodra je deze gaat parkeren. Het lijkt zo onschuldig: een flesje water lekker laten liggen als jij je auto uitstapt. Toch kun je het beter niet doen. Wist jij namelijk dat dit levensgevaarlijk kan zijn?

Lees snel verder op de volgende pagina om te zien wat er gebeurd als je een flesje water in je auto laat liggen!

Doorgaan met lezen

Trending