Zijn dode tweelingbroer groeit gewoon verder in het lichaam van het kind! Deze foto’s gingen de wereld rond.

De zevenjarige jongen Deepak Paswan werd met een van de zeldzaamste afwijkingen ooit geboren. Uit zijn borst steken twee benen, billen, geslachtsdelen en armen van zijn dode tweelingbroer.

tweeling1

Dit uiterst zeldzame en eerder schokkende afwijking noemt “foetus in foetus” – waarbij de ene tweeling de andere absorbeert tijdens de zwangerschap. De lichaamsdelen bengelen uit het lichaam van de kleine jongen.

tweeling2

Het moet een bijzonder vreemd gevoel zijn om op te groeien met verschillende lichaamsdelen. De jongen krijgt het hard te verduren en er wordt voortdurend de spot gedreven met hem.

tweeling3

De religieuze dorpelingen vereren hem echter als de reïncarnatie van de Indische god Vishnu, die met meerdere lichaamsdelen afgebeeld wordt. Daarom krijgt hij vaak offers als bloemen, fruit en zoetigheden.

tweeling4

Deepak is uiteraard zeer onder de indruk van al de aandacht die hij krijgt, maar zijn ouders beschermen hem zo goed als mogelijk, ook al wonen ze in een van de armste regio’s van India. Het heet trouwens een wonder dat Deepak zijn geboorte overleefde.

tweeling5

Als een team van artsen over het lot van de jongen hoort, besluiten ze Deepak gratis te opereren. Tijdens een lange ingreep zullen de overtollige lichaamsdelen van zijn lichaam verwijderd worden. De ingreep is echter niet zonder risico’s want men weet niet precies hoe diep de lichaamsdelen in zijn lichaam groeien en of de tweelingen nog organen met elkaar delen.

tweeling6

Urenlang houden de ouders hun adem in terwijl ze buiten de operatiezaal wachten. Maar het 15-koppige artsenteam voltrekt een wonder en kan de lichaamsdelen succesvol verwijderen. Deepak kan nu eindelijk een normaal leven leiden, maar school gaan en de nieuwsgierige blikken behoren definitief tot het verleden.

tweeling7

In de onderstaande video kunnen we het hele verhaal van deze bijzondere jongen nog eens bekijken.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.