Zijn baas vond dat hij te lang op zijn koffie moest wachten. Wat hij doet om haar te straffen is echt vreselijk!

Toen een 23 jaar oude Filipijnse huishouder er te “te lang” over deed om koffie te maken, gooide de Saoedi-Arabische baas een kan gloeiend heet water over zijn lichaam.

Omdat de moeder van de werkgever boos was omwille van de koffie, besliste de baas om de werknemer die in Saoedi-Arabië werkte “een lesje” te leren.

Na het incident deelde de neef van de huishouder foto’s van de brandwonden op Facebook en legde uit wat er gebeurde:

audsf

“Dit is mijn neef die als huishoudelijke hulp werkt in Riyadh, Saoedi-Arabië” zegt de post. “Haar vrouwelijke werkgever goot water over haar. Ze was nog geen twee maanden in Riyadh. Binnen de vijf dagen werd ze al in elkaar geslagen door haar mannelijke baas en werd soms gewoon uitgehongerd.”

Nadat ze verbrand was, wachtte de vrouw die als Fatma geïdentificeerd werd nog 6 uur voor naar de spoedafdeling van het ziekenhuis te gaan.

Drie dagen later overhandigde ze aan een verpleegster een briefje met het nummer van haar neef op neergeschreven. De neef werkt ook in Riyadh en repte zich snel naar het ziekenhuis.

Toen de verwonde vrouw voldoende hersteld was, zorgde de neef voor haar redding.

Fatma is nu in handen van de Filipijnse Ambassade en is van plan om een rechtszaak tegen de gewelddadige werknemers aan te spannen.

DEEL dit verhaal als je vindt dat deze Saoedi-Arabische werknemer gestraft zou moeten worden!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.