Zeldzame ziekte zal onvermijdelijk het leven eisen van deze 4-jarige jongen. Wat de hele wijk dan doet is verbluffend.

Voor een bepaalde wijk kwam Halloween dit jaar iets vroeger. Carter Sarkar, een vierjarige jongen uit California, kreeg te zien hoe geliefd hij wel is toen zijn buren de handen in elkaar sloegen om hem een onvergetelijk verjaardagsfeestje te geven.

De jonge jongen heeft het syndroom van Sanfilippo, wat betekent dat zijn kleine lichaampje geen suikermoleculen kan afbreken. Naarmate hij ouder wordt, zal zijn toestand erger worden en zal uiteindelijk vroegtijdig overlijden.

Nu hij nog gezond en mobiel is, wilden zijn vrienden en familie hem een beetje verwennen. “Nu hij nog kan wandelen en praten proberen we hem zoveel mogelijk herinneringen te geven”, zei de moeder van Carter, Jen.

“Wat we wel weten, is dat Carter sterk is. Sterker dan wie dan ook. Hij is een vechter en verdient een gezond, lang, prachtig leven gevuld met avontuur, vreugde en heel veel gelach”, zei Jen. “Als zijn ouders doen we alles wat in onze macht ligt om ervoor te zorgen dat we alles doen om hem te helpen.”

Omdat Halloween zijn favoriete feestdag is, doste de hele buurt zich uit in Halloweenkostuums en speelden ze midden mei “trick-or-treat” om zijn verjaardag te vieren. Het was zeker een onvergetelijke avond voor de kleine Carter.

“Hartelijk dank voor onze prachtige wijk en gemeenschap voor jullie liefde en steun”, postte de familie op Facebook.

Jen zegt dat niet zullen ophouden te vechten totdat er een remedie is voor zijn vreselijke ziekte. De dreiging om Carter te verliezen is iets waar ze niet teveel aan willen denken, maar het heeft hun familieband wel sterker gemaakt.

Deze familie is een echte inspiratiebron. Ze grijpen elke moeilijke situatie aan om een verschil te maken – en hopelijk vindt men snel een remedie voor het syndroom van Sanfilippo.

DEEL dit verhaal met iedereen die je kent!


Bron en afbeeldingen: Liftable en Facebook

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.