Ze werd met een zeldzame aandoening geboren en ziet eruit als een 9 maanden ouden baby. Maar ze is 35!

Maria Audete do Nascimento werd geboren op 7 mei 1981. Vandaag is ze 35 – maar ze lijkt niet ouder dan negen maanden oud. Dokters denken dat Maria, die in Brazilië woont, aan een zeldzaam geval van hypothiroidisme (vertraagde schildklier) lijdt, waardoor ze een belangrijk tekort aan schildklierhormonen heeft.

baby

Toen Maria negen maanden oud was, zorgde deze ziekte ervoor dat ze ophield om fysiek en mentaal te groeien. Het frustrerende is dat deze ziekte wellicht behandeld had kunnen worden, moest ze bij de geboorte de juiste medicatie gekregen hebben.

De familie van Maria woont in een armtierig huisje in Ceara, Brazilië. Haar moeder overleed 13 jaar geleden en nu woont ze bij haar vader en stiefmoeder Dora.

Hoewel haar toestand hartverscheurend is, wordt ze omringd door liefde. Dora, die voor Maria zorgt sinds ze met haar vader trouwde, gelooft dat ze op Aarde werd gezet om voor Maria te zorgen.

Ze zegt dat Maria een geschenk van God is. Ondertussen stemde de Universiteit van Ceara in om Maria gratis te behandelen zodat ze beter zou kunnen wandelen en praten.

DEEL het moedige verhaal van Maria met je vrienden!


    Bron: YouTube

    De laatste verhalen direct in je inbox?

    Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.