Ze kwam gelukkig thuis na een date. Toen zette ze DIT op Facebook en even later was ze dood…

Onlangs zette een meisje van 16 een hartverscheurende laatste Facebookbericht online voordat ze zelfmoord pleegde. De mensen die Amber Cornwell kenden proberen nu zo veel mogelijk mensen te laten weten dat er hulp is voor mensen die zelfmoord overwegen. Ze willen anderen helpen die het gevoel hebben dat ze willen doen wat Amber deed.

gfggt

Een paar uur voordat ze zelfmoord pleegde zette Amber de volgende woorden op Facebook: “Als ik vanavond dood ga, zou er dan iemand om me huilen?” Haar ouders en vrienden hebben sindsdien laten weten dat Amber op school continu werd gepest. En pesten is wat waarschijnlijk de oorzaak was van de zelfmoord van deze tiener.

Nadat ze terug kwam van een date met haar vriendje en goede zin had, zette ze haar laatste bericht op Facebook. Die nacht beëindigde ze haar leven. Haar ouders vonden Amber de volgende dat. Ze had zichzelf opgehangen in haar kast en werd ter plekke dood verklaard.

Sinds de basisschool had Amber al last van pesten, vertelden haar ouders. Maar ze dachten dat het ergste nu wel over was. Ze was een goede leerling, zong mee in het koor en zat in het tennis team. Maar dat kon de pesters blijkbaar niets schelen. “Ze waren heel gemeen, ze zeiden dingen in haar gezicht, achter haar rug om. Ze stuurden berichten op facebook,” vertelt een goede vriendin van Amber.

Tientallen vrienden en familie kwamen naar de avondwake voor Amber op school. De school zegt niets over het pesten en probeert het stil te houden. Maar de familie en vrienden van Amber willen dit juist heel duidelijk naar buiten brengen. “Ik wil niet dat er nog een kind sterft omdat iemand haar uitscheldt,” zei haar moeder.

DEEL dit trieste verhaal met je vrienden op Facebook!


De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.