Ze geeft een dakloze een stuk pizza. Maar als ze ziet WIE het is, valt ze bijna flauw

Karine Gombeau is een Franse dame die er altijd van gedroomd had om eens naar New York te kunnen gaan. Toen ze eindelijk die kans had gekregen, genoot ze met volle teugen van deze metropool. Tijdens een verkenning van de stad besluit ze een pizza te eten. Maar alles zou veranderen als ze daarop een stuk pizza aan een dakloze schenkt.

Karine en haar 15-jarige zoon wilden absoluut New York bezoeken. Ze kopen zich een pizza en wilden de rest van de namiddag gezellig met hun tweetjes doorbrengen – wellicht in Central Park of Fifth Avenue? Maar nadat ze beiden gegeten hadden en wilden vertrekken, zag Karine iets dat haar hart brak.

dakloze1

Ze ziet een dakloze die in een vuilnisbak woelt. Deze aanblik is voor haar zo ondraaglijk dat ze op hem toestapt en hem aanspreekt. Ze biedt hem vervolgens een stuk overgebleven pizza aan en verontschuldigt zich nog dat de pizza al een beetje koud is.

dakloze2

“Hij vroeg me wat er in mijn tas zat”, en ik probeerde hem in het Engels te antwoorden, maar de meeste woorden kwamen er in het Frans uit. Ik zei: “Excuses dat de pizza koud is.” Hij antwoordde me: “Hartelijk dank, moge God jou zegenen.”

dakloze3

Ze wist absoluut niet wie de dakloze was die ze zopas in de straten van New York ontmoet had. Maar twee dagen later kwam de waarheid aan het licht: een van de bedienden van hun hotel kwam met de krant naar Karine gelopen. Hij toonde haar een foto.

dakloze4

Daarop was de bewuste dakloze te zien, alleen bleek de dakloze helemaal geen dakloze te zijn, maar niemand minder dan acteur Richard Gere, die op zijn bankrekening ettelijke miljoenen dollars heeft staan.

dakloze5

dakloze6

Bleek dat Karine zonder het te beseffen op de filmset van de nieuwste film van Richard Gere “Time out of Mind” was terechtgekomen, waarin de steracteur een dakloze speelt. Maar voor Richard Gere en zijn crew zal dit moment als prachtig voorbeeld van menslievendheid voor altijd in hun geheugen gegrift blijven.

DEEL dit mooie verhaal met je vrienden op Facebook!

Bron: Twitter / New York Post en Lindito

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.