Ze doen een ui in hun sok en gaan naar bed. In de ochtend? Het heeft gewerkt!

Doe een ui in je sok!

lp8v1sdyiym1vsej20d6

Deze eeuwenoude remedie is al bekend sinds de 16e eeuw. Het werkt om koorts te verlichten en verkoudheid te genezen, en het is gemakkelijker dan je zou denken. Je hoeft alleen maar een gesneden ui in je sok te doen en het daar ’s nachts laten zitten.

Goed voor de gezondheid!

yohvoc79iu8sb3ixftiy

Uien hebben veel genezende krachten en zitten vol zwavel. Ze werken tegen ontstekingen en bacteriën. Een ui in je sok doen voor je gaat slapen zal gifstoffen helpen om je lichaam uit te komen. Dus, in de ochtend, zal je verkoudheid of griepje genezen zijn of in elk geval beter.

Als je geen sok hebt…

ocfq4cxpcyqwpluyn1ad

In plaats van een sok kun je ook plastic folie gebruiken en het werkt dat hetzelfde.

De wetenschap!

nyw2g7guqjw4bsqq59co

Deze praktijk is goedgekeurd door artsen, vooral als het gaat om opgezette klieren. Dr. Lauren Feder van Natural Baby And Childcare, raadt het aan voor opgezwollen klieren en verschillende andere dingen. Ze praat erover in haar boek. Je voeten hebben heel veel zenuwuiteinden en andere verbindingen met je lichaam. Door een ui aan je voet te binden gebruikt deze de geneeskrachtige werking op verschillende kanalen in je lichaam. Dit is veel efficiënter dat deze wondergroente eten. Veel mensen hebben deze oplossing gebruikt en hebben op social media laten weten dat het werkt.

Werkt ook bij baby’s!

wltghf5xhw3eln7asfhx

Probeer het ook bij je baby. Alleen met sjalotjes want die zijn kleine en passen beter bij hun kleine voetjes.

Uiten zijn geweldig en zitten vol voedingsstoffen, dus het kan geen kwaad om deze tip te proberen als je ziek bent. Misschien helpt het jou ook! Veel geluk en blijf gezond! En als je hier meer over wil weten kun je informatie opzoeken door Dr. Feder te googelen.

ViralTrend.nl is niet bedoeld of geschikt om professionele consulten, onderzoeken, behandelingen, diagnoses, enz. Te vervangen door artsen, apothekers, psychotherapeuten, arts en / of andere medische professionals aan te vullen of te weerleggen.

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.