Wildvreemde plaatst een foto en bespot een man omdat hij arm is. Weken later ontvangt hij een pakketje [foto’s]

Mensen zijn wreed. Sommige mensen grijpen gewoon elke kans om anderen slecht te doen voelen. Toen een schoonmaker uit Bangladesh in de etalage van een juwelier keek, werd hij op de sociale media uitgelachen en belachelijk gemaakt. Iemand maakte een foto van hem en plaatste die vervolgens op Instagram waar de foto viraal ging. De beschrijving bij de foto luidde als volgt: “Deze man zou alleen naar afval mogen kijken.”

Afbeelding: AWM.com

Toen Abdullah Al-Qahtani dit pestgedrag opmerkte, was hij vastberaden om het slachtoffer te vinden. Al-Qahtani wilde de 65-jarige schoonmaker genaamd Abdul Karim helpen.

Al Qahtani stuurde een tweet uit met de oproep om de man te vinden. Zijn bericht werd meer dan 6.500 keer gedeeld. Uiteindelijk werd de man gevonden op basis van de locatie van de juwelier en zijn reflectie in de etalage van de winkel.

Karim wist zelfs niet dat er een foto van hem werd getrokken, en nog minder dat zijn foto op de sociale media circuleerde. Ondertussen was Al Qahtani al geld beginnen inzamelen voor de schoonmaker die moet rondkomen met 187 dollar per maand.

Afbeelding: AWM.com

Toen Karim opgespoord kon worden, werd hij overladen met cadeaus zoals honing, een iPhone en zelfs gouden juwelen. Ook een sportzender deed haar duit in het zakje door Karim goud te laten uitkiezen in de betreffende winkel waar hij voor de etalage had gestaan.

Afbeelding: AWM.com

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Bron: AWM.com

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.