Wetenschappers ontdekken wortels, die 98% van de kankercellen binnen 48 uur doden

Paardenbloem wordt al sinds de oudheid gebruikt omwille van de vele voordelen voor je gezondheid. Maar de meest krachtige eigenschap werd pas onlangs ontdekt – paardenbloem is een potentiële remedie tegen kanker!

kanker

Dit krachtige kruid bouwt het immuunsysteem op en geneest prostaat-, long en andere kankers beter dan chemotherapie. Volgens Dr. Carolyn Hamm van het Windsor Regional Cancer Centre in Ontario, Canada, was paardenbloemextract het enige dat chronische leukemie kon bestrijden.

John Di Carlo, toen 72-jaar, werd naar huis gestuurd om van zijn laatste dagen te genieten nadat hij te horen kreeg dat hij leukemie had en geen enkele behandeling nog kon baten. Hij vertelde CBC News dat hem geadviseerd werd om paardenbloemthee te drinken. Misschien hadden ze dit hem eerder moeten zeggen, want binnen de vier maanden ging zijn kanker in remissie!

kanker1

Recente studies hebben aangetoond dat paardenbloem extract binnen de 48 uur al kankercellen begint te desintegreren. Het lichaam vervangt de kwaadaardige cellen met gezonde nieuwe cellen.

kanker2

Paardenbloem heeft echter nog andere voordelen. Zo is het eveneens efficiënt gebleken voor diabetespatiënten. Het stimuleert de pancreas om insuline aan te maken en vermijdt zo pieken in de bloedsuikerspiegel.

kanker3

Aangezien je er wellicht niet veel voor voelt om paardenbloemen zo te eten, bevelen we aan om er thee van te zetten. Je kunt er echter ook een smoothie van maken en mengen met je favoriete vrucht.

kanker4

In de onderstaande video leren we hoe thee van paardenbloem te maken!

DEEL dit fascinerende bericht met je vrienden!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.