Vrouw zet haar echtgenoot in de fik, omdat hij haar 7 jaar oude dochter verkrachtte

Toen Vanessa Jackson ontdekte dat haar 52-jarige echtgenoot Vincent Phillips haar dochter aanrandde nam ze het recht in eigen handen door hem in brand te steken. De 40-jarige moeder wachtte tot hij naar bed ging en wanneer hij sliep, goot ze brandversneller over hem en streek een lucifer aan. Ze gaf aan de politie toe dat ze hem opzettelijk in brand had gestoken omdat hem neerschieten nog te “aardig” zou geweest zijn.

brand

Phillips overleefde de brand en wordt nu aangeklaagd wegens verschillende seksuele vergrijpen. Jackson riskeert vervolging wegens brandstichting en geweldplegingen. Haar mentale toestand op het ogenblik van de feiten wordt in vraag gesteld. “Zou Jackson recht hebben op strafvermindering omdat ze op het ogenblik van de brandstichting niet helemaal zichzelf was en handelde uit een vlaag van woede?”

Het grote publiek maakt zich zorgen dat Jackson te zwaar gestraft zou worden voor haar passionele misdaad. In afwachting van de eerste hoorzitting bij de rechter verblijft Jackson momenteel in de gevangenis.

DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!

Bron: diyshare.net en Fox5 San Diego

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.