Vrouw is al 300 jaar dood. Dan vinden artsen haar baby, die geheimen meenam in zijn graf

In 1994 ontdekten archeologen perfect bewaarde kisten onder een kerk in Hongarije. Twee gemummificeerde lichamen behoorden tot een 38-jarige moeder genaamd Veronica Skripetz en haar eenjarige zoon Yohan. Beiden waren schijnbaar overleden aan de gevolgen van tuberculose. Onlangs werden de lichamen onderzocht in het Orange County Global Medical Center in Santa Ana in California, duizenden kilometers van waar ze oorspronkelijk gevonden werden.

mummie

Afbeelding: YouTube

De dokters voerden een autopsie uit in de hoop vitale informatie te vinden. Maar Veronica en Yohan waren niet de enige lichamen die aangetroffen werden onder de kerk. In hetzelfde graf werden meer dan 250 mummies gevonden.

Experts zijn zich bewust van het feit dat er 300 jaar geleden geen antibiotica bestonden, maar dat houdt hen niet tegen om op zoek te gaan naar geheimen. Hoe leidden deze mensen hun leven? En waarom overleden er zoveel jonge kinderen rond dat tijdstip?

De resultaten van de CT-scan zullen onthuld worden in het Bowers Museum tijdens de “Mummies of the World” tentoonstelling.

DEEL deze geweldige ontdekking met je vrienden!

Bron: YouTube

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.