Vrouw heeft slang als huisdier en slaapt ermee. Dan krijgt ze onverwachts nieuws van de dokter.

In een verhaal dat via Facebook viraal ging, kwam een vrouw erachter waarom haar huisdierslang zich de laatste tijd vreemd gedroeg. Een vrouw die elke nacht met haar slang ging slapen, had opgemerkt dat het dier de laatste tijd niet meer had gegeten. Om de oorzaak te achterhalen, raadpleegde ze een dierenarts. De slang, een grote python, zou bij haar in bed slapen en zich rond haar lichaam wikkelen.

slang1

Toen de eigenares bij de dierenarts kwam, kreeg ze schokkend nieuws te horen. De appetijt van de slang was verdwenen omdat het zich klaarmaakte voor een grote maaltijd – met name de vrouw.

Dankzij deze dierenarts kon de vrouw vermijden dat ze de volgende maaltijd van haar huisdier zou worden.

slang

Het is niet ongebruikelijk dat slangen die als huisdier worden gehouden zich aan bijvoorbeeld huisdieren vergrijpen. In Australië haalde dergelijk voorval in 2008 nog het nieuws toen een slang de chihuahua van een gezin had opgegeten, nadat het eerder al een cavia had verorberd.

Het valt moeilijk te achterhalen of dit verhaal een volkslegende is, maar wel zeker is dat het niet verstandig is om met een wurgslang het bed te delen.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met iedereen die je kent!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.