Vreemde wrikt een op straat achtergelaten koffer open en is geschokt door wat hij aantreft.

Een voetganger was onlangs onderweg en zag een verlaten koffer op het voetpad staan. Hoe ongewoon dit ook was, besloot hij verder te wandelen, totdat hij een geluid uit de koffer hoorde komen.

Hij wrikte de koffer open en was geschokt om een hondje aan te treffen. De hond zat in zijn eigen uitwerpselen, maar los daarvan leek hij in goede gezondheid. De man nam de hond eerst mee naar huis om hem wat water en voedsel te geven.

Nadat hij een beetje gegeten at, bracht de man het hondje naar een asiel, waar hij door een dierenarts onderzocht werd. Donut, zoals ze de hond noemden, was onlangs nog bij de hondenkapper geweest en bleek in goede gezondheid te verkeren.

Ze denken dat hij ongeveer zes jaar oud is en hij is SUPER GELUKKIG dat hij gevonden werd. “Dit is gewoon dierenmishandeling … om dit zo’n mooie poedel aan te doen. Dit is de liefste hond ooit”, zei Eyal Lichtmann, CEO van RAPS.

Nadat het onderzoek naar de dader afgerond is, zal Donut voor adoptie worden vrijgegeven. En we hopen echt dat hij snel een liefdevolle en eeuwige thuis zal vinden.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Gladwire

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.