Video: Hij werd zijn hele leven gedwongen om in een kooi te leven. Kijk zijn reactie als hij eindelijk bevrijd wordt.

Het grootste deel van zijn leven had Hoover de tijger niet veel anders gekend dan metalen tralies en het opvolgen van bevelen. Hij zat immers gevangen in een kooi en werd gedwongen om gevaarlijke trucjes te doen in een Peruviaans circus. Zijn leven was wreed. Jaar na jaar moest hij toekijken hoe zijn tijgervrienden een voor een gedood werden. Hoewel de aanvankelijk act bestond uit twaalf tijgers was Hoover de enige die uiteindelijk nog overbleef.

hoover

Gelukkig kon Hoover uiteindelijk bevrijd worden. Acht maanden lang was de Animal Defenders International Group op zoek naar het Peruviaanse circus dat Hoover gevangen hield. Uiteindelijk kregen ze een anonieme tip en konden ze eindelijk een einde maken aan de horror.

Dankzij deze helden kon Hoover helemaal genezen en terug in zijn oude glorie hersteld worden. Nadat hij helemaal hersteld was, brachten de redders hem over naar het Big Cat Rescue Center in Florida. Hier genieten de katten van grote open ruimtes waar ze in alle rust van hun leven kunnen genieten.

DEEL deze hartverwarmende video met je vrienden op Facebook!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.