Video van een autistische 2-jarige, die verliefd wordt op een Disney-prinses, laat gegarandeerd je hart smelten

De tweejarige Jack Jack had niet schattiger kunnen zijn. Tijdens zijn familievakantie naar Disney World, kon de familie Coley een prachtig moment op camera vastleggen. Moeder Amanda beschrijft dat Jack Jack tijdens zijn ontmoeting met Sneeuwwitje verliefd werd.

Afbeelding: YouTube

Omdat Jack Jack autisme heeft, had ze zo’n warm welkom niet verwacht toen hij de prinses ontmoette. Amanda zegt dat ze een heel andere zijde van haar anders zo schuchtere jongen zag. Kijk maar eens naar de uitdrukking op het gezichtje van de jongen en je zult meteen begrijpen waar we het over hebben – en ook jij zult van oor tot oor glimlachen!

De moeder beschrijft het moment als volgt:

“Dit is mijn 2-jarige Jack. Hij wilde niets van doen hebben met de Disney-karakters tijdens onze vakantie in november. Hij is namelijk autistisch en spreekt niet. In de buurt van mensen is hij verlegen. Zeker als hij ze niet kent. Maar TOEN… ontmoette hij Sneeuwwitje. Ik heb denk ik wel 1.000 tranen gehuild, toen ik zijn interactie met haar zag. Hij was verliefd geworden.”

Jack Jack heeft twee oudere broertjes die constant over hem waken en hem steunen. Het is echt schattig! Met herinneringen als deze is het gemakkelijk te begrijpen dat moeder duizenden tranen huilde.

DEEL dit magische moment met je vrienden!

Bron: YouTube

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.