Vader, die tijdens een aanrijding overleed, duwde zijn 9-jarige dochter in veiligheid

Een vader kwam om het leven in een vreselijk ongeval nadat hij zijn negenjarige dochter weg had geduwd om haar leven te redden. Paul John, 47, overleed gisteren in het ziekenhuis, twee dagen nadat hij door een auto werd aangereden. De dappere man doneerde ook nog eens al zijn organen, waardoor hij het geschenk van het leven op anderen zal doorgeven.

Getuigen vertelden hoe John zijn dochter Angela wanhopig wegduwde van de aankomende auto toen ze in Wythenshawe, Manchester, aan het wandelen waren. Hij kon zijn dochter op het nippertje in veiligheid duwen, alvorens de auto op hem inreed. Enkele ogenblikken later werden ook een 27-jarige vrouw en haar tweejarig zoontje gegrepen.

De 88-jarige bestuurder van de Kia bleef ter plaatse en werkt mee aan het onderzoek. Angela John kwam er vanaf met enkele blauwe plekken en schrammen, terwijl de vrouw werd opgenomen met een gebroken pols. De peuter was ongedeerd. John werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij twee dagen later aan zijn verwondingen bezweek.

John bleek een toegewijd katholiek te zijn. Sajan Chacko, de voorzitter van de katholieke gemeenschap van zijn wijk, beschreef John als volgt: “Hij was een prachtige man. Hij had altijd een glimlach op zijn gezicht. Hij was nooit onbeleefd en altijd erg vriendelijk. Hij was erg religieus. Hij bracht heel veel tijd door met zijn familie en kinderen. Dat was zijn leven. Hij ging werken en zorgde erg goed voor zijn gezin.”

Rust in vrede, John.

DEEL dit hartverscheurende bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.