Vader deelt 6 geniale barbecue hacks. Ik grill mijn hamburgers nooit meer op een andere manier!

Wist je dat een ijsblokje de sleutel kan zijn tot de beste hamburger die je ooit gegeten hebt? Lees dan zeker verder …

Sommige van deze tips lijken ietwat vreemd of ongewoon, maar het resultaat zijn de lekkerste hamburgers die je ooit gebakken hebt. Eenmaal je deze technieken kent, zullen je familie en vrienden je prompt benoemen tot “Grill Master”!

De truc met het ijsblokje

Plaats een ijsblokje in het midden van je hamburger terwijl hij aan het bakken is. Je kunt ook een beetje boter toevoegen. Dit zorgt ervoor dat het vlees lekker sappig blijft.

Verwarm slechts de helft van je grill

Om aangebakken en overgare hamburgers te vermijden leg je slechts kolen aan één kant van je grill en houd je de andere kant koel. Als je hamburgers klaar zijn leg je ze aan de koelere kant om ervoor te zorgen dat ze warm blijven maar niet verder bakken.

Pekel je vis

Drenk je vis gedurende 10 minuten in zout water alvorens het op de grill te leggen. Dit voorkomt dat de vis op de grill uiteenvalt.

Appelsap

Doe een beetje appelsap in een spuitbusje en spuit het op je vlees terwijl het bakt. Dit verbetert de smaak en de zachtheid. Sommige mensen gebruiken zelfs appelsap in plaats van BBQ saus.

Voorgrillen

In plaats van als een kip zonder kop te moeten rondhollen als je gasten arriveren, probeer je vlees voor te grillen. Zo kan je je helemaal op je gasten concentreren en heb je niet de stress om je gasten allemaal tegelijk te bedienen. Je kunt je hamburgers tot vier uur voor je gasten arriveren bakken. Bak de hamburgers tot ze bijna klaar zijn en verwarm ze wanneer je gasten arriveren.

Bekijk de onderstaande video voor meer tips en DEEL dit bericht met je vrienden en familie!

Bron en afbeeldingen: Shareably, Live Science en YouTube

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.