Tiener probeert zich voor een school aan te melden en ontdekt dan dat hij al 12 jaar als ‘vermist’ geregistreerd staat

In augustus 2002 verdween een kleine jongen uit zijn huis in Alabama. De vijf jaar oude Julian Hernandez werd door zijn moeder als vermist opgegeven nadat zijn vader een briefje had achtergelaten dat hij de jongen had meegenomen. 12 jaar gingen voorbij en Julian bleef al die tijd bij zijn vader wonen in Ohio – gelukkig, gezond en normaal. Die laatste veranderde zijn naam en nam een valse identiteit aan.

service

In de loop der jaren stroomden er honderden tips binnen en de moeder van Julian had de hoop dat ze ooit terug met haar zoon herenigd zou worden nooit opgegeven. Alle sporen liepen echter dood.

Tot Julian 18 jaar werd en zich aan een hogeschool wilde inschrijven. Julian merkte dat zijn sociaal verzekeringsnummer niet overeenstemde met zijn naam en toen begon de schokkende waarheid zich te ontrafelen.

Overstuur door deze tegenstrijdigheden in zijn persoonlijke informatie vroeg hij hulp aan de administratie van de school om zijn aanvraag verder in te vullen. De administratie ontdekte dat Julian als vermiste persoon stond opgegeven. Hij ontdekte dat hij als kind door zijn eigen vader ontvoerd werd.

De politie zegt dat de moeder van Julian dolblij was toen ze hoorde dat haar zoon levend en wel was.

Julian vroeg aan de rechter om zijn vader uit de gevangenis te houden en hij zei dat hij hem vergeven had. Hij zei dat opgroeien zonder moeder hard was, “maar nu mijn vader wegnemen zou precies hetzelfde zijn.”

Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over dit ongelofelijke verhaal en DEEL dit bericht met je vrienden!


    Bron: YouTube

    De laatste verhalen direct in je inbox?

    Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.