Tiener is 20 minuten lang ‘officieel dood’. Dan wordt hij plotseling wakker en vertelt hij aan zijn moeder dat hij Jezus ontmoette

Zack Clements was kerngezond, maar op een dag kreeg hij plotseling wel een hartstilstand. Gedurende 20 minuten was hij dood, toen de dokters uit het niets plots terug een hartslag voelden. Wat er dan gebeurde, wordt zonder meer omschreven als een “mirakel”.

jezus

Afbeelding: YouTube

Toen Zack ontwaakte, begon hij zijn ouders meteen te vertellen wat er in die 20 minuten met hem gebeurd was. Hij gaat in detail over een ontmoeting die hij had met iemand in de Hemel, maar het is vooral wie hij ontmoette dat zijn ouders verbaasde. Zack zegt dat hij bezoek kreeg van Jezus en dat Jezus hemzelf zei dat “alles goed zou komen”.

Zijn ervaring is echt een onvervalst mirakel dat hem dichter bij God heeft gebracht. De familie is erg gelukkig dat ze nog samen zijn en Zack gelooft rotsvast dat Jezus zelf hem gered heeft. Dit soort verhalen herinnert ons eraan dat we de tijd op aarde moeten koesteren en dat we van onze familie moeten houden en er zoveel mogelijk tijd mee moeten doorbrengen. Wat een geweldige herinnering voor ons allemaal!

Wat denk jij van het verhaal van Zack?

Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: YouTube

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.