Terwijl ze slaapt maakt haar man stiekem een foto en deelt hij deze online. Maar hij had geen rekening gehouden met de gevolgen van die daad

David Brinkley en zijn vrouw Alora uit Oklahoma leiden samen met hun vijf kinderen een normaal gelukkig leven. Op een dag ving David toevallig een gesprek tussen zijn vrouw en een van haar vriendinnen op. Ze hadden het over hun kinderen en hun opvoeding, maar een detail sloeg David met verstomming, zelfs in die mate dat hij aanvankelijk niet wist hoe hij hierop moest reageren.

In plaats van haar rechtstreeks aan te spreken, besloot hij zijn mening op een andere manier duidelijk te maken. Terwijl zijn vrouw met haar twee kinderen in bed sliep, maakte hij een foto van hen en publiceerde ze samen met een aangrijpende boodschap op Facebook. Tot nu toe werd zijn bericht al meer dan 300.000 keer gedeeld.

“Mijn vrouw is echt dat soort vrouw die iedereens beste vriendin is. Ze heeft urenlange gesprekken met haar vriendinnen en soms vang ik wel eens iets op. Onlangs praatte ze met een vriendin en ze hadden het over iets dat “co-slapen” heet en ik hoorde de andere persoon vragen of haar echtgenoot daar geen hekel aan heeft?

Mijn echtgenoot zou me dat nooit laten doen. Dat raakte me en het zat me dagenlang dwars. Dus besloot ik om als man naar buiten te komen en enkele dingen duidelijk te maken. Ik haat werkelijk NIETS van wat mijn vrouw tot de moeder maakt die ze is. Ik zou NOOIT iets onderwaarderen of haten wat mijn vrouw met onze kinderen doet. Moet ik mij soms in een klein hoekje in het bed drummen? Ja? Maar God, hoe prachtig ziet ze eruit als ze mijn kinderen vasthoudt? Hen veilig en geliefd doen voelen? Het feit is dat moeders slechts een korte tijd van deze dingen van het moederschap kunnen genieten.

Ze dragen onze baby’s van wie ze bevallen, dan voeden ze hen op, en terwijl ze nog klein zijn kunnen ze nog samen in bed knuffelen, maar uiteindelijk worden ze groter en voelen ze zich te cool om met mama te knuffelen. Dus waarom zouden we dit als man ook maar een seconde van haar willen afnemen? Moeder zijn is een onderdeel van hun identiteit, dus wat maakt een jaar of drie nu uit op de tientallen jaren dat je met haar samen bent? Ik wou gewoon zeggen dat ik trots ben op de beslissingen van mijn vrouw en ik steun haar door dik en dun.

Ik zou haar deze momenten nooit willen afnemen, want in werkelijkheid zijn deze momenten te kort om niet van te genieten.

Alsjeblieft, respecteer je vrouwen als moeders.

David Brinkley”

Hoe liefdevol deze foto en zijn woorden ook zijn, op Facebook barstte gelijk een discussie los of het wel verstandig is om met je kinderen in bed te slapen. Ondanks de kritiek besloot Alora toch te antwoorden en uit te leggen wat haar echtgenoot werkelijk wilde zeggen. Het gaat erom dat moeders hun eigen beslissingen zouden mogen nemen en dat niemand het recht heeft om hen te veroordelen, zo lang ze hun kinderen geen kwaad berokkenen.

DEEL dit bericht als je het daarmee eens bent!

Bron: Mail Online ; Afbeelding: Facebook

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.