Stiefvader verkocht zijn geliefde auto om haar huwelijk te kunnen betalen. Jaren later verrast zijn dochter hem met dezelfde auto

De stiefvader van Kristin Russel, Dave, ontmoette haar moeder jaren geleden en het was meteen duidelijk dat ze voor elkaar bestemd waren. Money was er altijd voor zijn gezin, maar vroeger hadden ze het financieel moeilijk om een huwelijk te kunnen betalen. De kosten swingden de pan uit en om een volwaardige bruiloft te kunnen hebben, werd Dave gedwongen om zijn dierbaarste bezit te verkopen, een Porsche 914 uit het jaar 1973.

auto

Dave ontmantelde de auto en verkocht hem in verschillende onderdelen. Voor hem was het helemaal de moeite waard. Hij nam afscheid van zijn geliefde auto, maar in ruil kreeg hij een levenslange en onvoorwaardelijke liefde.

Kristin was erg geraakt door dit verhaal. Ze hield van haar stiefvader en wilde voor Vaderdag iets terug doen.

In de onderstaande video verrast Kristin haar stiefvader met een speciaal cadeau. De laatste jaren was ze naarstig op zoek gegaan naar een gelijkaardige auto. Aanvankelijk beseft Dave niet dat de auto voor hem is. Dan roept ze uit: “Hij is van jou!” Dave, geschokt en verbaasd, loopt over van vreugde en opwinding en omhelst zijn stiefdochter innig.

Wat een prachtige verrassing!

DEEL dit mooie verhaal met iedereen die je kent!

    Bron: YouTube/Kristin Russel

    De laatste verhalen direct in je inbox?

    Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.