Stelletje zamelt meer dan $15.000 in om hun golden retriever te helpen opnieuw als een normale hond te wandelen.

Toen Rexi werd geboren, zag ze er net zo uit als haar broertjes en zusjes. Ze leek een typische Golden Retriever. Maar toen de puppy’s begonnen te wandelen, merkte de eigenaar iets vreemd aan hun kleine hond. Ze wandelde niet op haar voorste poten. Naarmate ze ouder werd, groeiden haar voorste poten naar achter toe.

operatie

Maar de dierenarts verklaarde dat haar botten wel degelijk normaal groeiden. Het was een vreemd fenomeen waar geen enkele dierenarts een pasklare oplossing voor had. Sommigen dachten dat het probleem eerder neurologisch was. Anderen dachten dan weer dat het beter zou zijn om de voorste poten te laten amputeren of, nog erger, dan men er goed aan zou doen om de hond te laten inslapen.

Maar waarom zou iemand een zo levendige hond als Rexi laten inslapen? Zelf lijkt ze helemaal niet te beseffen dat ze anders is. In plaats van deze drastische maatregelen te overwegen, richtten de ouders van Rexi een GoFundMe pagina op om Rexi te helpen. Ze zamelen geld in om een karretje of een rolstoel voor Rexi te kunnen kopen, zodat hij zich eenvoudiger zou kunnen bewegen.

DEEL dit bericht met elke hondenliefhebber die je kent!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.