Een bejaard stel wordt in een fastfood keten aangesproken op hun eetgedrag hun reactie laat de jongeman verbaasd achter.

Een bejaard echtpaar besteld bij een bekend FastFood restaurant 1 hamburger, een friet en 1 drankje. De man snijdt de hamburger zorgvuldig in tweeën. Hij legt de ene helft bij zichzelf en de andere helft bij zijn vrouw. Vervolgens telt hij hoeveel frietjes hij heeft, en legt precies de helft bij zijn vrouw op haar bord. Ook drinkt hij de frisdrank die hij erbij heeft besteld voor de helft leeg, en geeft deze aan zijn vrouw zodat zij de helft op kan drinken.

Terwijl de man een hap van zijn halve hamburger neemt, beginnen de mensen om hen heen te fluisteren aangezien ze het eetgedrag maar raar vinden. Een jongeman zegt tegen zijn vriendin, “dat arme echtpaar kan zich maar één maaltijd veroorloven.”

restaurant

Terwijl de man aan het genieten is van zijn halve hamburger komt de jongeman bij de tafel staan. Hij vraagt vriendelijk of ze misschien nog een maaltijd willen. De bejaarde man bedankt hem vriendelijk en wijst het aanbod van de jongeman af. De bejaarde man vertelt hem dat ze gewend zijn om alles met elkaar te delen.

In de tussentijd heeft de bejaarde vrouw nog geen enkele hap gegeten. Het valt omstanders op dat ze af en toe een slokje van haar drankje neemt en rustig kijkt hoe haar man aan het eten is. Wederom komt de jongeman bij de tafel staan en vraagt of hij echt niet nog een maaltijd voor hen moet kopen. Deze geeft de bejaarde vrouw antwoord, zij zegt dat ze gewend zijn om alles met elkaar te delen.

Wanneer de bejaarde man klaar is met eten en netjes zijn mond afveegt met een servet, komt de jongeman weer bij de tafel staan en vraagt aan de bejaarde vrouw: “Mag ik dan vragen waarop u wacht?”

De bejaarde vrouw antwoordt: “HET GEBIT.”

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.