Ze schreef een informaticus aan over haar echtgenoot. Dit was zijn epische antwoord!

Op zeker ogenblik hebben we allemaal wel eens advies nodig over onze relatie. En daar bestaat een goede reden voor. Het houdt ons vaak scherp en alert!

De jongedame die het onderstaande bericht naar een technische dienst scheef, deed dit wellicht als grap … maar dan kreeg ze een antwoord dat te goed was om voor zichzelf te houden.

De vraag:

“Geachte technische dienst,

Vorig jaar upgrade ik mijn Vriendje 5.0 naar Echtgenoot 1.0 en merkte een aanzienlijke vertraging in de algemene prestaties, vooral in de bloemen en juwelen applicatie, hetgeen vlekkeloos werkte onder Vriendje 5.0.

Bovendien werden onder Echtgenoot 1.0 tal van waardevolle programma’s gewist, zoals: Romantiek 9.5 en Persoonlijke Aandacht 6.5, en dan installeerde het ongewenste programma’s zoals Voetbal Eredivisie 5.0 en Wielrennen 3.0.

Conversatie 8.0 doet het niet meer en bij Opruimen 2.6 casht het systeem compleet. Gelieve te noteren dat ik geprobeerd heb om Zeuren 5.3 op te starten om de problemen op te lossen, maar zonder resultaat.

Wat kan ik doen?

Hoogachtend,

Wanhopige”

Dit is het antwoord dat enkele weken later vanuit het niets kwam:

“Geachte Wanhopige,

Eerst en vooral moet je eraan denken dat Vriendje 5.0 een entertainmentpakket is, terwijl Echtgenoot 1.0 een besturingssysteem is. Probeer de volgende opdracht in te geven: I dacht dat je van me hield.html en probeer Tranen 6.2 te downloaden en vergeet ook de Schuldgevoel 3.2 applicatie niet te installeren. Als deze applicatie goed werkt zou Echtgenoot 1.0 meteen de applicaties Juwelen 2.0 en Bloemen 3.5 moeten opstarten.

Maar wees voorzichtig, want het teveel gebruiken van bovenstaande applicaties kan ertoe leiden dat Knorpot 2.5, Happy Hour 7.0 en Bier 6.1 geactiveerd worden. Gelieve te noteren dat Bier 6.1 een erg slecht programma is dat automatisch de Scheten en Luid Snurken Beta zal downloaden.

Wat je ook doet, installeer ONDER GEEN ENKEL BEDING de applicatie Schoonmoeder 1.0 (het laat op de achtergrond een virus draaien dat na verloop van tijd alle systeembronnen zal overnemen). Probeer ook zeker het Vriendje 5.0 programma niet opnieuw te installeren. Dit zijn niet ondersteunde applicaties en zullen Echtgenoot 1.0 doen crashen.

Echtgenoot 1.0 is een uitstekend programma, maar het heeft een beperkt geheugen en leert niet snel nieuwe applicaties aan. Je zou kunnen overwegen om additionele software te kopen om het geheugen en de prestaties te verbeteren. We raden aan: Koken 3.0. Veel succes!”

DEEL dit briljante antwoord met je vrienden!

Bron en afbeelding: Inspire More

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.