Peuter laat hamburger vallen. Zie wat de gewelddadige moeder dan doet. Is dit niet verschrikkelijk?!

Het is de taak van een ouder om geduldig en begrijpend te zijn, en om altijd het goede voorbeeld aan kinderen te geven, zeker in het openbaar. Als dit een “normale” baan zou zijn, zou deze moeder op staande voet ontslagen worden.

peuter

Haar kind laat een hamburger vallen en mama reageert op een manier die je bloed zal doen koken. Geen enkel kind verdient wat deze moeder hier liet zien. Opgepast: De video is best schokkend als je ziet hoe de moeder reageert op het hele voorval. Nadat ze hem van de stoel heeft getild, gooit ze het kind op de grond. Ze grijpt hem vast en slaat hem in het gezicht! Totaal gestoord.

Hopelijk helpt deze video om deze vrouw achter slot en grendel te krijgen. Weinig mensen zullen geloven dat een moeder tot zoiets in staat is. Echt vreselijk.

Helaas is dit soort misbruik geen uitzondering. Contacteer alsjeblieft onmiddellijk de politie als je signalen van kindermishandeling opvangt.

DEEL deze video op Facebook om bewustwording te verspreiden over kindermishandeling en mensen aan te sporen om dergelijke incidenten aan te geven!

    Bron: YouTube

    Het laatste viral nieuws direct in je inbox

    Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.