Pensionerende politieagent doet laatste oproep. Plotseling hoort hij de stem van zijn zoon over de radio.

De dag dat een persoon op pensioen gaat is altijd een belangrijke dag die met heel wat emoties gepaard gaat. Er is de vreugde dat je eindelijk kunt gaan rusten, maar ook het verdriet dat je die mensen waarmee je zolang hebt samengewerkt moet achterlaten. Toen de pensionerende agent Douglas Hogate Sr. zijn laatste code 3 gaf – wat betekent dat de radio wordt uitgeschakeld – was dat een bijzonder emotioneel moment.

“Dit is voor de allerlaatste keer code 3”, zei hij in de radio. Toen hoorde hij een vertrouwde stem. De stem van zijn zoon Douglas Hogate Jr.

“Het is met groot genoegen dat ik kan aankondigen dat mijn vader om 18:00 uur, na 28 jaar dienst, op pensioen gaat en zijn laatste code 3 mag geven”, zie hij. “Het is een eer om jullie te bevestigen dat mijn vader de geweldigste man is die ik ken. Politieagent Douglas Hogate Sr, met badge 612, je bent officieel code 3 om 18:00.”

Hogate kon zijn tranen niet bedwingen en sinds de video op Facebook gedeeld werd, ging zijn pensionering helemaal viraal.

Kijk zelf maar en DEEL dit verhaal met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: So Share This

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.