Papa haalt zijn 6 jaar oude dochter van school op. Maar voordat hij er binnenstapt, giet hij eerst water over zijn broek

Telkens een ouder in het midden van de dag een telefoontje krijgt van de school van hun kinderen is dat doorgaans niet om iets positief te bespreken. Van zodra je de telefoon opneemt neem je aan dat er onmiddellijk ouderlijke actie vereist is. Connie Merrell Sowards kreeg een telefoontje van de school over haar 6-jarige Valerie. Gelukkig was het meisje niet gewond of ziek.

Ze was echter totaal beschaamd. Ze moest van de kleuterschool opgehaald worden omdat ze in haar broek had geplast.

Connie belde haar echtgenoot Ben Sowards en vroeg om haar op te halen. Sowards was de geschikte man voor deze opdracht want hij wist precies hoe hij zijn dochter moest opvrolijken. Hij voelde zich ellendig wetende dat ze op school zat met een natte broek, en wellicht huilde van schaamte.

Dus besloot hij om haar een beetje minder alleen te doen voelen.

Hij goot een beetje water over zijn eigen broek. Toen hij de school binnenwandelde, vroeg hij zijn dochter om haar rugzak te mogen lenen zodat hij zijn natte broek kon verbergen. Valerie liet haar papa meteen haar rugzak lenen, terwijl ze luid lachte. Maar humeur veranderde compleet toen ze papa met een natte broek zag.

Sowards vertelde de Huffington Post: “Maar van zodra ze mijn broek zag, kreeg ik die blik van haar en wist ik dat alles oké was. Alle papa’s weten wel over welke blik ik het heb. En zo wandelden we de school uit alsof er niets gebeurd was.”

Sowards heeft als vader van elf heel wat ervaring in het troosten van kinderen. De familie adopteerde onlangs vier van hun pleegkinderen.

Deze vader weet humor en medeleven feilloos te combineren. Goed gedaan, papa! DEEL dit bericht als ook jij onder de indruk bent van deze superpapa!

Bron: www.liftable.com ; Afbeeldingen: Facebook

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.