Pandamama bekijkt pasgeboren baby van dichtbij. Maar wanneer de verzorgers dit onder haar poten zien, stokt hun adem!

Op 15 juli 2013 vond in de dierentuin van Atlanta een onvervalst mirakel plaats. Camera’s werden opgesteld om het ongelofelijke moment waarop Lun Lun, een 15-jarige panda, om 6:21 p.m. van haar baby beviel, vast te leggen. Lun Lun begon haar baby onmiddellijk te likken en te knuffelen. Maar nog geen twee minuten later gebeurde er iets heel onverwacht. Tot grote verrassing van de verzorgers beviel Lun Lun van een tweede welpje! De woordvoerder van de dierentuin, Keisha Hines, vertelt dat de echo inderdaad de zwangerschap bevestigde, maar een tweede baby hadden ze simpelweg niet op de foto gezien.

panda1

Omdat er in het wild nog amper 2.000 panda’s overblijven, werken experts hard om deze diersoort van uitsterving te behoeden. Maak hieronder kennis met deze hartverwarmende familie …

panda2

In 2013 beviel Lun Lun van een kleine, roze baby-panda … Maar iedereen was geschokt toen Lun Lun twee minuten later beviel van een TWEEDE baby!

panda3

Uiteindelijk groeide bij Mei Lun en Mei Huan, twee vrouwtjes, ook de kenmerkende zwarte en witte vacht. Onlangs werden ze drie jaar en houden van niets meer dan tijd door te brengen bij hun toegewijde moeder.

Geniet hieronder van het wonderbaarlijke moment waarop Lun Lun van haar baby’s bevalt en DEEL dit regelrechte mirakel met je vrienden op Facebook!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.