De oudste persoon ter wereld met het Downsyndroom wordt 77

Maak kennis met Kenny Cridge. Met zijn 77 jaar is hij momenteel de oudste persoon ter wereld met het syndroom van Down en hij toont nog geen tekenen van achteruitgang. Hij vierde zijn verjaardag op 15 februari in een verzorgingstehuis in Tintinhull, Somerset. Gelukkige verjaardag, Kenny!

 

Geboren in 1939 zeiden de dokters aan zijn ouders dat hij niet ouder dan 12 zou worden. Wie lacht er nu?

Dit is Kenny vorig jaar breed lachend op zijn 76e verjaardag!

Het leven van Kenny was van bij aanvang memorabel. De dokters dachten eerst zelfs dat hij dood geboren was en schoven hem al opzij om hun volle aandacht te schenken aan zijn tweelingzus Dorothy. De moeder zelf had toen geen idee dat ze zwanger was van tweelingen. Toen Kenny toch tekenen van leven begon te vertonen, konden de dokters hem nog reanimeren.

Volgens het personeel van zijn verzorgingstehuis houdt Kenny ervan om grapjes te maken met de andere bewoners, houdt hij van zoetigheid en speelt harmonica. Daar woont hij al vijf jaar en hij is in goede gezondheid.

Ann Nicholson, de directrice van het tehuis, zei: “Hij is gelukkig en lacht altijd naar iedereen – Kenny kan iemands dag helemaal goed maken gewoon door te lachen. Kenny is 1 uit een miljoen en we zijn zo blij dat we hem bij ons hebben.”

DEEL deze mijlpaal met iedereen die je kent!

Bron: Diply ; Afbeeldingen: The Huffington Post

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.