Ouders zijn woedend nadat een verpleegster de mond van hun baby dichtplakte om hem te doen zwijgen.

Baby’s huilen. Ze kunnen nog niet praten om ons te zeggen wat ze nodig hebben, of om te laten weten dat er iets aan de hand is. Kijk naar de baby op de foto – hij heeft tape over zijn mond, maar het waren niet zijn ouders die zijn mond dichtplakten. De verpleegsters van een ziekenhuis op de Filipijnen deden dit! De ouders van de baby, Ryan Noval en Jasmine Badocdoc, waren begrijpelijk geschokt om hun zoon te zien slapen met tape over zijn mond.

De verpleegster zei dat hun zoon Yohanne te luid huilde en melk nodig had. Dus in plaats van zijn behoefte te vervullen, vonden ze er niet beter om dan zijn mond dicht te plakken en hem letterlijk de mond te snoeren!

De moeder vroeg de verpleegster om de tape te verwijderen. Maar de arrogante dame zei de moeder dat ze dat maar zelf moest doen! Uiteindelijk verwijderde de verpleegster de tape, en je kunt het al raden, de babyjongen huilde! Er zat zelfs een beetje huid op de tape.

Vader Noval maakte foto’s van het tafereel en postte ze op Facebook. Hij waarschuwt ouders dat je er niet zomaar van mag uitgaan dat je baby veilig is in het ziekenhuis.

Toen mijn zoon geboren werd, stond zijn wiegje naast mijn bed en verloor ik hem geen seconde uit het oog. Dat lijkt ons de enige oplossing om dit soort toestanden te vermijden.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Relay Hero

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.