Oud koppel maakt een ‘laatste’ gezamenlijke foto. Maar als de nicht beter kijkt, beseft ze zich, dat ze dit eerder gezien heeft

James en Lauretta Burke uit Akron in Ohio delen een liefdesverhaal dat de tand des tijds heeft doorstaan. Het stelletje ontmoette elkaar op een feestje nadat James terugkwam van Wereldoorlog II. De twee werden verliefd, trouwden en kregen negen kinderen, 23 kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen.

Met de tijd maakten vrienden en familie de vergelijking met Noah en Allie, het koppel uit The Notebook. Niet alleen omdat ze al zo lang samen waren maar ook omdat Lauretta haar geheugen begon te verliezen als gevolg van dementie, net zoals Allie in de film. James overleed in november 2012 aan een hartziekte. Hij zorgde tot op het laatste ogenblik voor Lauretta.

Kort na het overlijden van James ging de familie Burke viraal, en wel om de schattigste reden. Er werd een foto gemaakt van de laatste momenten van James en Lauretta – hij in de ogen kijkend van zijn geliefde, en zij die terug staarde in die van hem. “Mijn nichtje maakte die foto en legde ze naast een foto van hun bruiloft 64 jaar geleden”, zei de dochter van het koppel. “En dan voegde ze hen samen en postte ze online.”

De foto ging viraal en raakte duizenden harten over de hele wereld. De gelijkenissen tussen de foto’s zijn adembenemend. Bekijk de onderstaande video om de foto’s naast elkaar te zien en DEEL dit geweldige liefdesverhaal met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeelding: LittleThings

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.