Op televisie ziet de vrouw hoe de dakloze man kinderen vanonder het puin trekt. Ze bekijkt zijn gezicht wat beter en verstart van de schrik.

Chris Parker werd na de terreuraanslag in Manchester van vorige week op slag een held. De 33-jarige dakloze bedelde aan de entree van de concerthal en stormde na de explosie naar binnen om de slachtoffers, vooral kinderen, te helpen. Maar er sterven ook mensen in zijn armen. “Sindsdien doe ik niets anders dan huilen. Ik kan het nog steeds niet vatten”, verklaart hij tijdens een interview.


Ook Jessica Parker volgt zoals de hele wereld de berichten op de beeldbuis. Als ze het gezicht van Chris op televisie ziet, verstart ze van de schrik. Ze herkent haar zoon, met wie ze vijf jaar geleden alle contact verloor. Ze had geen idee dat hij op straat leefde: “Ik was compleet in shock. Maar ik wist dat het mijn zoon was. Zoiets doen, is echt iets voor hem want hij heeft echt een groot hart.”

De moeder uit Norfolk lanceert een oproep en ze slaagt erin haar zoon in Manchester op te sporen. Toen ze elkaar na vijf jaar in de armen konden vallen, vloeiden de tranen rijkelijk. “Ik zei: ‘Ik wilde gewoon even komen kijken of het goed met je gaat.’ En hij zei: ‘Ik heb je nodig, mama’”, verklaarde de Britse.

“Ik heb altijd aan hem gedacht en me afgevraagd of hij wel oké was. Maar ik heb aanvaard hoe hij de dingen wil”, voegde Jessica er nog aan toe. “Maar nu, na die verschrikkelijke gebeurtenissen, werd me duidelijk dat we samen moeten zijn. Ik had hem even verloren, maar ik had hem voorgoed kunnen verliezen.”


Vorige week werd meteen een crowdfundingcampagne in het leven geroepen voor de onbaatzuchtige dakloze. Op minder dan een week tijd werd omgerekend al 60.000 euro ingezameld om Chris Parker een tweede kans te gunnen in het leven.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit inspirerende bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: The Sun en YouTube

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.