Ongelofelijke moment waarop een dappere hond zijn maatje uit een kolkende rivier redt.

Dit is het ongelofelijke moment waarop een dappere hond tussenbeide kwam om zijn maatje van de verdrinkingsdood te redden. De snel denkende Labrador kon zich vastbijten in de stok van de andere hond en hem zo uit het water trekken. De beelden werden gemaakt langs een rivier in Cordoba in Argentinië, voordat ze op 17 januari online geplaatst werden.

In de video zien we hoe een zwarte Labrador achter een stok die zijn baasje had geworpen in het water springt. Maar terwijl de hond zijn prooi vasthoudt, krijgt de sterke stroming de overhand en wordt ze meegesleurd door de kolkende rivier. Een gouden labrador die in de buurt staat toe te kijken, ziet dat zijn maatje in gevaar verkeert en komt meteen ter hulp geschoten.

De gouden labrador steekt zijn hoofd vooruit in de rivier en zet zijn tanden in de stok van zijn vriend terwijl ze voorbijraast en met zijn krachtige kaken slaagt hij erin om de zwarte labrador op het droge te trekken.

De eigenaar liet achteraf optekenen: “De hond was niet in gevaar … ze speelt altijd zo en heeft altijd ontzettend veel plezier.”

Wat vind jij van deze video? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met elke hondenliefhebber die je kent!


Bron: ViralHog www.ntd.tv ; Afbeelding: The Mirror

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.