Moeder overlijdt tijdens de bevalling. Wanneer haar echtgenoot afscheid neemt, gebeurt er DIT…

Doug en Melanie Pritchard verwachtten een normale zwangerschap. Maar wanneer Melanie moest bevallen, liepen de dingen snel uit de hand. In het hospitaal begon Melanie stuiptrekkingen te krijgen. De monitors begonnen op te lichten en de dokters riepen code blauw in. Melanie leed aan een vruchtwaterembolie en overleed.

“Mijn vrouw was klinisch dood wanneer ze mijn dochter ter wereld bracht” zei Doug. “Mijn eerste gedachte was ‘Ik ben weduwnaar’. En we waren nog maar drie jaar getrouwd … Ze vroegen ons om afscheid te nemen. Ik herinner me dat ik haar vroeg ‘Als je nog een beetje strijd in je hebt, vecht dan!” zei Doug.

wonder

Doug en zijn familie begonnen te bidden. De dokters waren in staat om Melanie te stabiliseren, maar haar toestand ging alleen maar bergaf veeleer dan beter. Haar broer, een dokter, kwam aan en bekeek haar situatie. Hij ontdekte interne bloedingen, en de dokters snelden haar naar een operatiezaal. De familie was klaar om afscheid te nemen. Nadat ze 24 uur klinisch dood was, opende Melanie voor het eerst haar ogen en Doug toonde haar de foto van hun dochter, Gabriella, die op miraculeuze wijze overleefde. Het ziet er nog steeds niet goed uit. De dokters vertelden Doug dat Melanie een long- of harttransplantatie zou nodig hebben, en dat als ze zou overleven, ze neurologische complicaties zou krijgen. Doug gaf de hoop nooit op.

Enkele uren later ademde Melanie zelfstandig. Ze had niet langer medicatie nodig. Binnen een week herstelde ze als bij wonder en kon zonder complicaties huiswaarts keren.

“Haar genezing is een wonder. Haar overleving is een wonder” zei Doug. “Ik denk dat het zeer duidelijk is dat God gebeden verhoort.”

DEEL dit bericht als ook jij denkt dat dit een mirakel was!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.