Moeder laat heel gelukkig de echo van haar baby zien. Maar dan ziet haar beste vriendin iets op de foto…

Een moeder keek vol verbazing toe hoe de foto van de echo van haar baby viral ging op het internet. Maar als je het plaatje ziet, begrijp je meteen waarom. Toen de vriendin van deze moeder de foto zag, merkte ze op dat het net lijkt of er een engel op staat die haar baby een kushandje geeft. En twee jaar later bleek deze beschermengel hard nodig voor moeder en baby.

“Ja, ze had absoluut een engel bij zich, misschien was ze bang om op de wereld te komen en was de engel er om haar te helpen en te begeleiden – een heel bijzonder meisje,” schreef iemand als commentaar.

echo

Echo’s laten veel bijzondere dingen zien die in de baarmoeder aan de hand zijn. Zoals een moeder die onverwacht een tweeling bij zich draagt. Terwijl een andere moeder dacht dat een demon haar baby aanstaarde. Maar toen Kelly van 26 de echo van haar dochtertje van 2 aan haar vriendin liet zien, zag zij iets dat moeder zelf nog nooit eerder had opgemerkt. “Het is net of een engel zich over mijn baby buigt, met het gezichtje van een cherubijn die ook boven de baby zweeft, toen we het zagen geloofden we onze ogen niet,” vertelde Kelly.

Achteraf vindt Kelly het logisch. Haar baby was een geschenk van God. “Mensen zeiden dat het net was of er iemand over haar heen boog om haar te beschermen. Ze is zo’n lief meisje, het is net of ze gezegend is,” zegt ze.

Denk jij dat dit een engel is, of gewoon een moeder met waanideeën? DEEL deze foto en laat ons weten wat je er van vindt!

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.