Moeder van 2 kinderen geeft haar goedbetaalde baan op om een schoenenimperium van ruim 2 MILJOEN op te bouwen

Een vrouw die haar goedbetaalde baan achterliet om haar eigen modemerk te lanceren, bouwde ondertussen een imperium uit met schoenen voor vrouwen die geen hoge hakken kunnen dragen. Lisa Kay, 53, uit het noorden van Londen, waagde een sprong in het duister door haar baan als accountant te verlaten toen ze haar eerste kind verwachtte. Samen met haar echtgenoot startte ze vervolgens een schoenenfabriek op en vorig jaar alleen al haalden ze een omzet van meer dan 2,5 miljoen euro.

Wat begon als een klein artisanaal fabriekje is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf dat 15 mensen tewerkstelt. Ze richt zich vooral op vrouwen die lijden aan eeltknobbels:

“Ik ben me altijd bewust geweest van het hoge aantal vrouwen dat last heeft van eeltknobbels en geen stijlvolle schoenen kunnen vinden.”

“Het hele ontwerp van de schoen gebeurt met aandacht voor eeltknobbels”, zegt ze. De schoenen hebben een “eeltknobbel bedje” van schuim en vermijden dat de voet in de schoen “naar binnen rolt.”

“We zijn ons merk begonnen met elegante schoenen omdat onze jaren van marktonderzoek uitwezen dat dat hetgeen is waar vrouwen met eeltknobbels naar op zoek zijn”, zegt Lisa nog.

DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeelding: Daily Mail UK

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.