Meng één theelepeltje met een kopje water en geniet van de verrassende gezondheidsvoordelen!

Onlangs dacht ik erover na om bijen te houden en nadat ik deze video heb gezien, kan ik nauwelijks wachten om ermee te beginnen. Ik wist al dat honing best geweldig is. In de eerste plaats smaakt het heerlijk op zovele dingen. Je kunt het op toast doen of gewoon op brood en het is een caloriearm alternatief voor suiker. Honing is zoveel beter dan al die chemische suikers waar tegenwoordig zoveel reclame voor wordt gemaakt.

honing

Honing is echt het magische bijensap. Dit is wellicht niet de “technisch” of “medisch correcte” beschrijving voor deze smakelijke, gouden vloeistof, maar toch best accuraat. De kleine bijtjes leggen kilometers voor gewoon een kleine beetje nectar. In het wild dient honing als voedsel voor de hele kolonie. Maar wij mensen gebruiken het voor heel andere doeleinden. Het is bijna ongelofelijk dat een lepeltje honing bij water zoveel gezondheidsvoordelen kan hebben.

Honing helpt bij het afvallen doordat het de behoefte aan suiker vermindert en het draagt ook bij tot een gezonde spijsvertering. Ik was bijna geschokt toen ik vernam dat honing ook je immuunsysteem versterkt en sommige types honing verminderen eveneens allergieën. Dit zijn slechts enkele voordelen van honing.

Bekijk de onderstaande video voor nog meer voordelen en DEEL dit bericht met je vrienden en familie op Facebook!


Source: 9 unbelievable health benefits of honey water by gcontent on Rumble

Bron: Rumble.com

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.