Meisjes rijden met auto in ijskoud meer, maar een 19-jarige vreemde riskeert zijn leven om hen in veiligheid te brengen

Een tiener uit Mahopac, New York, wordt als een held geprezen omdat hij zijn leven riskeerde om twee jonge meisjes van de verdrinkingsdood te redden. Cullen Malzo zat thuis toen hij buiten plotseling het geluid van een vreselijke auto-ongeluk hoorde. Hij rende naar buiten en dook een meer in om een deels gezonken voertuig te bereiken voor het te laat was.

auto1

Malzo dook in het ijskoude water en greep met zijn hand door het raampje van de auto. Hij trok het eerste meisje uit de auto voor opnieuw onder te duiken om het tweede meisje in veiligheid te brengen.

auto2

“Ik kon hun geschreeuw horen voor ik hen uit het voertuig kon halen. Dat was echt het meest angstaanjagende moment”, herinnert de jongen zich. “Het duurde een poos voor ik het tweede meisje had gevonden. Ik voelde haar been en begon onmiddellijk aan haar been te trekken. Ze waren beiden bij bewustzijn. Van zodra ze boven waren, leken ze oké. De enige verwonding was een snijwonde achter het oor.”

auto3

De lokale politie zei dat de meisjes het zonder hem nooit overleefd zouden hebben. “Ze zaten gevangen”, zei de brandweercommandant. “Ze zaten echt op een slechte plaats. Hij redde zonder twijfel hun levens.”

Malzo weet niet goed wat te denken van zijn status als held. “Het is een beetje raar”, zegt hij. Maar ongeacht hoe hij zich voelt … deze jongeman redde het leven van twee jonge meisjes, dus een held is hij zeker!

DEEL deze held om hem de erkenning te geven die hij verdient!


De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.