De man stal haar ambulance en reed over haar heen, waardoor ze overleed. Nu zeggen haar kinderen er DIT over

De familie van medisch hulpverlener Yadira Arroyo, die werd overreden en gedood door een man die haar ambulance afgelopen donderdag gestolen had, sprak over het hartverscheurende verlies. Arroyo, 44, en haar partner Monique Williams reden naar een spoedgeval met een zwangere vrouw in de Bronx, toen ze overmeesterd werd door Jose Gonzalez, 25. Deze laatste sprong in het voertuig en reed recht op haar in. Omstaanders hadden hen eerder gewaarschuwd dat er een man op de achterkant van het voertuig meereed. Arroyo laat vijf zonen tussen de zeven en 23 jaar achter.

Na haar dood gaf haar zoon Jose Montes, 23, een interview aan CBS Local: “Ik hield haar hand vast en zei haar dat ik van haar hou, en ik zei haar dat ze nu op een betere plek is. Heb geen spijt voor mij want ik weet dat mijn mama me nu beschermt vanuit een hogere plaats.”

Zoon Edgar Montes, 22, zei: “Ik mis haar. Natuurlijk, weet je, ik hou van haar. Ik heb het gevoel dat ik haar dat niet genoeg gezegd heb. Maar ik denk dat ze me nu wel begrijpt.”

Vrijdag werd de dader, Gonzalez, voorgeleid in de rechtbank. Terwijl hij werd uitgejouwd door boze ambulanciers zei hij: “Ik ben onschuldig. Ik heb niets gedaan.”

De politie zegt dat hij een emotioneel gestoorde persoon is met een criminele voorgeschiedenis van wel 31 arrestaties. De politie zegt ook dat Gonzalez tijdens de feiten high was. Zijn advocaat liet weten dat hij een zware mentale stoornis heeft. “Wat er daar ook gebeurd is, zijn acties waren niet opzettelijk”, liet de advocaat nog optekenen.

Veel sterkte aan familie en vrienden van Arroyo en laten we hopen dat het recht zegeviert. DEEL dit schokkende bericht met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.