Man scheurt de kleren van zijn lijf en springt in het meer om een gewonde eend te redden

In tijden van crisis duiken er soms helden op om de dag goed te maken. Deze moedige helden blijven ver weg van alle aandacht en verdwijnen vaak voor iemand hun naam kan noteren. Maar dat was niet het geval bij een recente redding van een eend in nood in Zweden. En we kennen de naam van de held: zijn naam is Kenth Rehn.

held1

Bron: YouTube

Het begon allemaal op een koude winterdag toen enkele vrienden aan een meer aan het vissen waren. Een van hen ving een wilde eend aan de haak. Terwijl de groep stond te discussiëren over wat ze moesten doen, schoot Kenth in actie.

Zonder aarzeling schoot de man zijn kleren uit tot op zijn onderbroek en sprong in het ijskoude water, terwijl de rest gezellig en warm stond toe te kijken.

held2

Bron: YouTube

Nadat Kenth de eend op het droge had gebracht, konden de vissers de lijn doorsnijden en de haak verwijderen. Toen de vogel zijn vrijheid tegemoet vloog, begon Kenth op een neer te springen om het warm te krijgen.

“Het was echt vreselijk koud in het water. Ik moest iets doen om me zo snel mogelijk op te warmen”, vertelde Kenth achteraf.

held3

Bron: YouTube

Gelukkig zullen zijn acties niet snel vergeten worden, want het hele tafereel werd op video vastgelegd.

DEEL deze held met je vrienden om hem de erkenning te geven die hij verdient!


Bron: YouTube

De laatste verhalen direct in je inbox?

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.