Man rijdt langs een gloednieuw huis en ontdekt dat er iets mis is. Zie jij het?

Reddit gebruiker liquidthc reed enkele dagen geleden voorbij een modelhuis in South Carolina toen hij iets vreemd opmerkte. Sterker nog, hij was zo verbluft over wat hij zag dat hij een foto maakte en ze op zijn website uploadde. Sindsdien is de foto viraal gegaan.

Hij postte de foto met het onderschrift “Ze hadden één opdracht”. De Reddit gebruiker merkte dat er iets heel eigenaardig aan de hand was met het huis. Kan jij zien wat er verkeerd is? Ik zal eerlijk zijn – ik voelde me best dom toen ik niet kon achterhalen wat er niet klopte, maar het is in feite heel eenvoudig.

huis

Het probleem met dit modelhuis is dat de oprit langs het huis ligt en niet voor de garage. Zie je het?

huis2

Het is echt bizar dat de garage vanaf de straat niet bereikbaar is. Sommige commentatoren zeggen dat het gewoon een fout ontwerp is, terwijl anderen zeggen dat dit bewust zo gedaan werd. Het was immers een modelhuis en de parking naast de garage was voor potentiële klanten en werknemers omdat de garage dienst deed als kantoor. “Van zodra het huis verkocht wordt, zal de oprit aangepast” zo beweert een andere gebruiker.

Maar een andere Reddit gebruiker, die 13 jaar vastgoedmakelaar is geweest, had deze verklaring:

“Ik ben 13 jaar vastgoedmakelaar en ik heb nog nooit een modelhuis gezien dat werd gebouwd om later gewoon terug gesloopt te worden. Het is evenmin een intentionele fout want dat zou potentiële kopers en investeerders te veel afschrikken waardoor het huis onverkoopbaar wordt. Dit was wellicht gewoon een vergissing die later zal aangepast worden.”

Wat denk jij? Is dit met opzet zo gedaan of gaat het om een vergissing?

Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: Reddit

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.