Mama ontdekt dat dochter een pestkop is en straft haar door haar verplicht tweedehands kleren te laten dragen

Toen mama ontdekte dat haar tienjarige dochter een andere leerling op school had gepest, was ze diep geschokt. Ze wist dat haar dochter beter moest weten en wilde haar een belangrijke les leren. Maar in plaats van haar huisarrest te geven, deed mama iets veel beter. Ze wilde dat Kaylee zou aanvoelen wat het is om in de schoenen van het slachtoffer te staan en haar bestraffing roep overal controverse op.

pesten

Kaylee is heel erg modebewust en toen ze de outfit van een ander meisje zag, liet ze haar mening heel duidelijk weten. Toen de moeder van Kaylee hier lucht van kreeg, dwong ze haar dochter om tweedehandskledij te dragen. Ze nam haar dochter mee uit winkelen naar een plaatselijke tweedehandswinkel en liet haar de lelijkste kledij uitkiezen.

Kaylee was uiteraard niet blij met deze beslissing, maar mama wilde dat Kaylee voelde hoe het was om aan de andere kant te staan.

De volgende twee dagen moest Kaylee naar school met haar “lelijke” kledij en ze werd voortdurend uitgelachen en gepest. Nu besefte Kaylee dat haar gedrag fout was. Kaylee bood haar verontschuldigingen aan bij het meisje en de twee werden de beste vrienden!

DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.