Mama kijkt naar het gezichtje van de pasgeborene en weet dat het niet van haar is, dus ondergaat ze een DNA-test om het te bewijzen

Rich Cushworth en zijn echtgenote Mercy Casanalles leerden elkaar kennen toen ze samen op een missionarisschool in Dallas zaten en het was liefde op het eerste gezicht. Toen Mercy zwanger werd, moest ze echter terug naar haar thuisland El Salvador omdat ze slechts over een tijdelijk visum in de VSA beschikte. Rich bleef ondertussen in de VS en wachtte geduldig op de terugkeer van zijn vrouw. Toen de verpleegster haar pasgeboren zoon Jacob overhandigde, zag ze meteen dat er iets niet klopte.

dna

“Toen ik hem kreeg, zei ik meteen, ‘Dit is mijn baby niet’”, getuigt Mercy. Iets in haar, noem het moederinstinct, zei dat het niet haar zoon was. Maar waarom zou ze twijfelen aan het ziekenhuis en de verpleegsters? Dus nam ze de kleine kerel toch mee naar huis.

Maar het bleef aan haar knagen. Na enkele maanden liet Mercy een DNA test uitvoeren en bleek dat Jacob inderdaad niet haar zoon was. Dat had ze eigenlijk altijd al geweten, maar het was moeilijk om te aanvaarden. Biologisch of niet, Mercy en Rich hadden een sterke band met hem. De enige vraag die restte, was: Waar was hun eigen zoon dan?

Via tussenkomst van de autoriteiten kon Jacob met zijn biologische ouders herenigd worden. Het duurde echter nog een jaar voor ze hun eigen zoon, die ze Moses noemden, in handen zouden krijgen. Na een lange bureaucratische strijd met de autoriteiten in El Salvador konden ze na een jaar eindelijk herenigd worden met hun eigen zoon.

DEEL dit ongelofelijke verhaal met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Het laatste viral nieuws direct in je inbox

    Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.