Maak een mix van citroensap en kokosnootolie en grijs haar krijgt zijn natuurlijke keur weer terug

Het is best een schok als je je eerste grijze haar ontdekt. Hoe kon dit gebeuren? Heb ik teveel stress? Word ik oud?

Afhankelijk van wie je het vraagt is grijs haar een teken van leeftijd of wijsheid, maar de meesten onder ons zouden er toch iets aan willen doen. De makkelijkste oplossing is je haar verven. Maar sommigen haten het dan weer om dit proces maandelijks te herhalen, alleen maar om met deze chemicaliën je haar nog meer te beschadigen.

Er zijn echter een aantal natuurlijke manieren om grijze haren te bannen.

Grijs haar krijgen kan veroorzaakt of uitgelokt worden door verschillende factoren: schommelende hormonen, roken, stress, vervuiling, sinusitis, chemotherapie of een laag gehalte melanine. Het beste is om de oorzaak te proberen achterhalen en vervolgens je levensstijl en dieet daaraan aanpassen.

Als het grijs echter helemaal uit de hand dreigt te lopen, heb je slechts twee ingrediënten nodig om dat recht te zetten.

Ingrediënten:

  • 50 ml organische kokosolie
  • 3 theelepels vers geperst citroensap

Instructies:

Meng de ingrediënten samen in een kommetje. Masseer het mengsel in je haren en schedel totdat het compleet bedekt is. Laat het een uur zitten alvorens uit te wassen met een milde shampoo. Herhaal dit een of twee keer per week.

De kokosolie helpt om de gezondheid van je haar te verbeteren, bevordert haargroei, behandelt beschadigde haren en gaat vergrijzing tegen. Het helpt ook tegen roos.

De vitamine B, vitamine C en fosfor in het citroensap voeden je haren, behandelen de oorzaak van grijze haren en voorkomen vroegtijdige vergrijzing.

DEEL dit met je vrienden en familie!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: Shareably

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.