Het lichaam van de hond is bezaaid met teken. De manier waarop ze herstelt schokt haar redders

Deze ongewenste hond werd aangetroffen in Zuid-Afrika en naar Community Led Animal Welfare (CLAW) overgebracht, een dierenwelzijnsorganisatie die eveneens veterinaire diensten aanbiedt. Al die bulten en plekken die je op het hoofd van deze hond ziet, zijn teken.

Duizenden teken.

De hond leed aan tekenkoorts. CLAW postte de foto’s van de hond, nu genaamd Belle, op hun Facebookpagina. Er bestaat geen “behandeling” voor een hond met zoveel teken. Ze moeten wachten tot de teken er op een natuurlijke wijze vanzelf uitvallen.

Als ze hen zouden verwijderen, zou Belle te hevig beginnen bloeden. De voormalige eigenaars werden aansprakelijk gehouden voor haar toestand. De ochtend nadat ze gevonden werd, ging het al wat beter met Belle, en waren er al enkele teken uitgevallen.

Een voor een verwijderden de teken zichzelf uit het lichaam van Belle en langzaam maar zeker begon ze te herstellen. Nu is de hond beschikbaar voor adoptie en ziet ze er gezonder uit als ooit tevoren.

Heb jij ooit al eens een hond gezien met zoveel teken? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Life Daily

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op de ViralTrend nieuwsbrief.